Bankpánik 2.0

Ma egy új kereskedési stílust és fontos pénzügyi híreket hoztam nektek.

A videó első felében megmutatom, hogy mi is az a piramisozás. Kicsi spoiler: egy olyan kereskedési stratégia, amit mostanában próbáltam ki. Megmutatom nektek, hogyan lehet pozíciókat egymásra építeni és miért érdemes ezt megtenni.

Ezután elemzem a Bank of America részvény árfolyamát. A közelmúltban felröppent a hír, hogy a bank hatalmas, 136 milliárd dolláros veszteségről számolt be. A kérdés most az, hogy ez a veszteség egy lebegő veszteség marad-e, vagy a bank úgy dönt, hogy realizálja? Grafikonok és elemzések segítségével próbálom megfejteni a helyzetet, és arra keresem a választ, hogy mi várható a Bank of America részvényekkel.

A videó második felében áttérünk az S&P 500 indexre. Itt egy átfogó elemzést készítek a grafikon alapján, és arra utalok, hogy szerintem a világ egy nagy gazdasági válság felé halad. Az S&P 500 árfolyamában látható jelek és tendenciák arra utalnak, hogy kritikus idők jöhetnek. Nagyon izgalmas és hasznos információkat osztok meg veletek ebben a videóban, amelyek segíthetnek eligazodni a kereskedés világában és a pénzpiaci hírekben.