Bitcoin árjóslat | A megszokottól eltérő mozgások

A bitcoin oldalazó mozgása talán kis túlzással nevezhető a megszokottól eltérőnek, hiszen joggal mondják róla, hogy volatilis eszköz. A videóban utánajártam, hogy mi lehet az oldalazás mögött.

A bitcoin oldalazó mozgása talán kis túlzással nevezhető a megszokottól eltérőnek, hiszen joggal mondják róla, hogy volatilis eszköz.

A mai videóban hoztam egy bejelentést – átcsomagoltam a weblapomon található indikátorokat, és vadonatúj csomagokkal rukkoltam elő! Az átstruktúrálás a ti visszajelzéseitek alapján történt, így mostantól sokkal átláthatóbb és jobb ár-érték arányú indikátorok várnak titeket.

Az indikátorok átvizsgálása után áttértem a Bitcoin ármozgásának elemzésére.

A címben már utaltam rá, hogy szeszélyes mozgásokat tapasztalhatunk a bitcoinnál, mivel egy korrekcióban vagyunk, amely nagy valószínűséggel egy 4. hullám. Célárnak 40300 dollárt tartok szem előtt, de előtte ne lepődjünk meg egy esetleges stop kisöprésen 44000 dollárnál. Nézzük meg együtt ezeket az izgalmas fejleményeket a videóban, és ne felejtsétek el megosztani a véleményeteket a Discordon!

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: