Discord közösség

Napi Elemzések


Legyen szó Bitcoinról, Ethereumról, vagy bármely más kriptovalutáról, itt mindig naprakész információkat találsz a piacról. A legfrissebb elemzések és áttekintések segítségével mindig képben leszel.

Kereskedési Szignálok

Nem vagy profi kereskedő? Semmi gond! A Gray Swan Trading csoportban számításba veszünk téged is. Kereskedési szignálokat osztunk meg, hogy könnyen követhesd a piac mozgásait, és megtaláld a legjobb lehetőségeket.

Közösségi Beszélgetések

Itt olyan embereket találsz, akik érdeklődnek a kriptovaluták iránt, és készek megosztani gondolataikat veled. Téma specifikus szobáinkban bármiről beszélgethetsz, ami érdekel, és tapasztalatokat cserélhetsz másokkal.

Tanulási Lehetőségek

Az ismeretek bővítése mindig fontos, és nálunk erre is lehetőséged van. Tanulási anyagaink segítségével felfedezheted a kriptovaluták világát, és megértheted a piac működését.

6
Discord ingyenes szignálok

You will be redirected

A Discord szerverünk Botszignál szekciójában számos kriptopénzhez kapsz ingyenes szignálokat. Azt, hogy mely kriptopénzre érkezzenek szignálok, teljesen a közösség dönti el.

Hogyan szavazhatok?

Ebben a mezőben leadhatod a szavazatodat arra, hogy melyek legyenek a preferált kriptopénzek. Mindenkinek összesen 5 szavazata van, amelyeket leadhat a listán szereplő 5 instrumentumra, vagy 4 instrumentumra a listából, és egyet az általa szabadon választott kriptopénzre.

Meddig tart a szavazás?

A voksolás minden hónap utolsó napjáig tart. Ezután a beérkezett válaszok alapján az 5 legtöbb szavazatot gyűjtött kriptóra érkeznek a szignálok egy hónapon keresztül. Ezzel együtt új voksolás kezdődik a következő hónap favoritjaira.