Elfogadták az ETF kérelmeket. Merre tovább árfolyam?

Ma friss videóval jelentkeztem, és örömmel mondhatom, hogy helytálló volt a tegnapi prognózisam a Bitcoin ETF kapcsán! 🚀 Vigyázzatok azonban, mert az órás idősíkon egy záró diagonál alakzat mutatkozik. Részletek a videóban! ETH/BTC keresztpár fordulatot jelez, ezért érdemes lehet fontolóra venni az ETH felülsúlyozását a portfólióban. Plusz, egy örömteli bejelentés: az OKX tőzsde jóváhagyta a Gray Swan kereskedési robotot!

Ma friss elemzéssel jelentkezem, ahol megnéztem a tegnapi prognózisomat, és örömmel mondhatom, hogy helytálló volt! Elfogadták a spot Bitcoin ETF kérelmeket és az árfolyam emelkedni kezdett.

Vigyázzatok azonban, mert az órás idősíkon egy záró diagonál alakzat mutatkozik, amire érdemes figyelni. A videóban részletezem, hogy milyen ekvivalens leírással kapcsolható össze ez az alakzat és milyen következményekkel számolhatunk.

Az Ethereum grafikonját is megnéztem, ezúttal BTC keresztpáron. Az egyértelmű fordulatot jelez, amely hatást gyakorolhat az ETH dollárban kifejezett árfolyamára is. Bár ez nem befektetési tanács, érdemes lehet fontolóra venni az ETH felülsúlyozását a portfolióban.

Végül egy örömteli bejelentés: Az ETF mellett tegnap jóváhagytak egy másik fontos dolgot is – a Gray Swan kereskedési robotot. Az OKX tőzsde a nyilvános listázásra alkalmasnak találta, így mostantól bárki számára elérhető az OKX tőzsdén! Aki hozzáféréssel rendelkezik a futures termékekhez az OKX-en, ingyenesen csatlakozhat a bothoz!

Ne hagyjátok ki a részleteket a videóból, és kövessétek továbbra is a kriptopiac mozgásait!

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: