Gray Swan AutoPilot expert

A Gray Swan AutoPilot expert egy automatizált kereskedési rendszer a MetaTrader 5 (MT5) platformra fejlesztve, amely különböző funkciókat kínál. Pozícióméretezés, stoploss és a célárak vizualizálása, gyors célárazás Fibonacci griddel, trailing stop és breakeven funkció, trendvonal törésére történő belépő, mindez egy hatékony eszközben.

Miért fontos a pozícióméretezés a kereskedés során?

A pozícióméretezés az egyik legfontosabb elem a sikeres kereskedésben. Ennek az az alapvető oka, hogy a megfelelő pozícióméret kiválasztása lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan kezeld a kockázatot. Ezáltal minimalizálhatod a veszteségeket, miközben maximalizálod a potenciális nyereséget.

Az AutoPilot real time számolja az optimális pozícióméretet, amelyet a saját szabályaid szerint megadhatsz fix összegben vagy százalékos módon is. Az expert használatával tökéletesen hajthatod végre a saját kockázatkezelési stratégiádat, biztosítva ezzel a tökéletes risk reward arányt minden kereskedésednél.

Miért hasznos a Fibonacci griddel történő célárazás?

A piac, akárcsak a természet tiszteli a Fibonacci arányokat. Ha egy mozgás elindult, akkor a Fibonacci eszközzel intelligens becslést tudunk végezni arra vonatkozóan, hogy meddig tarthat az impulzus, vagyis meddig arányos a növekedés.

A célárazási módszerrel az expert képes arra, hogy maximum 3 kattintással megtervezzünk egy setupot és azt be is nyissuk. Ezzel a funkcióval lehetőségünk van ún. sniper entry-re vagy alacsony idősíkon, akár 1 perces grafikonon történő kereskedésre.

Miben segít az expert?

Az expert segítségével gyorsan tudod a poziciódat a grafikonra felrajzolni. A stopploss és a take profit értékeket a charton színekkel elkülönített egyenesekkel jelenítjük meg, amelyeket gyorsan tudsz módosítani is az egyenesek mozgatásával. Eközben az expert folyamatosan számolja és korrigálja a pozició méretét az aktuális ár és a stoploss ismeretében. Ennek eredménye az, hogy a vállalt kockázatot egyszerűen meg tudod határozni akár fix összegben akár a számlaméret százalékában kifejezve.

Az expert segítségével rendkívül gyorsan tudsz célárakat kiszámolni. Ha a kereskedési stratégiádban alkalmazod a Fibonacci griddel való célárazást, akkor ezt szeretni fogod. Csupán 2 kattintás szükséges ahhoz, hogy a célárat meghatározd és ez nagyon jól jön olyankor, amikor nincs idő felrajzolni a fibo gridet és leolvasni az értékeket.

Az experttel lehetőséged van a trend törésére is játszani. Rajzold meg a trendvonalat, határozd meg a stoploss és TP szintet, a többit pedig bízd az expertre. Ha megtörik a trendvonal és a gyertya felette zár, akkor a következő gyertya nyitásakor az expert megnyitja a poziciót.

Menedzseld a kereskedésedet könnyedén. Az expert lehetőséget kínál arra, hogy meghatározd, mekkora elmozdulás után tegye a kereskedést break evenbe, azaz mikor húzza a stoppot a beszálló értékére. Emelett még a trailing stop is a lehetőségek tárházát bővíti, így igazán személyre szabhatod és a stratégiádhoz igazíthatod.

A beállításokban teljesen a saját stratégiádra szabhatod a működést. Állíthatod a TP szinteknél a zárni kívánt méretet (%-ban kifejezve), a célárak Fibonacci szintjét, a stoploss és a trailing stop számítási módját (risk vagy pont), a maximálisan engedélyezett spread mértékét és az alapértelmezett RR arányt (TP Multiplier).

Próbáld ki és teszteld ameddig csak szeretnéd! Ingyen…

Nem zsákbamacskát árulunk, próbáld ki a Gray Swan AutoPilot expertet kötelezettségek nélkül. Töltsd le, telepítsd az MT5 felületére és használd, ameddig szeretnéd. Az expertet a MetaQuotes demoszámlán vagy az FTMO propfirm demoszámláján (FTMO free trial) korlátlan ideig tesztelheted. Ha elégedett vagy az experttel és szeretnéd éles számlához használni, akkor válassz az előfizetési lehetőségek közül. Az előfizetések automatikusan megújulnak a választott díjfizetési gyakoriság szerint. A legjobb ár/érték arány a 6 havi előfizetés választása esetén érhető el, ahol csaknem 2 havi díjat spórólhatsz. Az előfizetéshez nem kapcsolódik hűségidő, bármikor lemondható indoklás nélkül.

Töltsd le az expertet!

Az expert normal és retina verzióban is elérhető, igazodva a kijelző trendekhez. Ha retina kijelzővel rendelkezel, amit pl. az Apple gépek preferálnak, akkor a retina verziót telepítsd! Ha nem vagy biztos a kijelződ típusában, letöltheted mindkét verziót. A különbséget látni fogod.

Ha elégedett vagy, itt fizethetsz elő az AutoPilot-ra!

Gray Swan AutoPilot

€39

  • Havi díjfizetés
  • Teljes funkcionalitás
  • Discord support

Gray Swan AutoPilot

€32

  • 3 Havi díjfizetés
  • Teljes funkcionalitás
  • Discord support

Gray Swan AutoPilot

€ 29

  • 6 Havi díjfizetés
  • Teljes funkcionalitás
  • Discord support

* Az árak a 20%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell telepíteni az expertet?

Az expert letöltése után a felhasználói fiókodban találod meg a videós segédletet, ahol lépésről lépésre mutatom be a telepítés menetét.

Mit kell tennem, ha éles számlán szeretném használni az AutoPilot expertet?

Ha éles számlán használnád az expertet, akkor válassz egy előfizetési modellt és a felhasználói fiókodban add meg a kereskedési számlád azonosítóját!

Több brókernél, több számlám van. Használhatom mindegyik számlán az expertet?

A felhasználói fiókodban összesen 3 számla azonosítót adhatsz meg, amelyeket bármikor módosíthatsz. Így egyszerre 3 éles számlán használhatod az expertet.

Mennyi ideig tart az előfizetés és hogyan lehet megújítani?

Az előfizetés havonta, 3 havonta vagy félévente megújul, attól függően, hogy melyik díjcsomagot választod. A megújítás automatikus, csak arra kell figyelned, hogy a bankkártyán a megújuláskor meglegyen a szükséges fedezet.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetéseidet a felhasználói profilodban tudod kezelni vagy lemondani.

Mit tegyek, ha technikai segítségre van szükségem?

Ha az expert működésében hibát tapasztalsz, vagy esetleg elakadtál a telepítésben, akkor a Discord szerverünk SUPPORT szekciójában található Hibabejelentőben kaphatsz gyors segítséget.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: