Gray Swan kereskedési rendszer

A kereskedés világa bonyolult és összetett. Az interneten fellelhető anyagokat bújva könnyen egy útvesztőben találhatja magát az érdeklődő. Ezért a Gray Swan kereskedési rendszert úgy alkottuk meg, hogy letisztult és lényegre törő legyen. Programunk megoldást nyújt a leggyakoribb kereskedési problémákra és az alacsony tőkéből fakadó nehézségekre is. 

Minden ismeret és készség elsajátításánál fontosak a stabil alapok. Ez alól a tőzsdei kereskedés sem kivétel. Tréningünk során érintünk minden olyan témát, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a kereskedő biztonságban érezze magát a piacon. A TradingView használatába, a gyertyaformációkba és a MetaTrader5 platformba is betekintést kapnak az érdeklődők.

A program első részében Elliott hullámelméletével ismerkedhetnek meg a tanulók. A Cimballi által szerkesztett egyedi írott anyag (Építőelemek) és a webináriumok segítenek ennek elsajátításában. A tréning ezen szakaszának célja, hogy a résztvevők olyan ismereteket szerezzenek, amivel meg tudják határozni a kereskedés kontextusát. 

A fentiek után a Gray Swan kereskedési rendszer kulcsfontosságú elemeivel, az egyedi indikátorokkal ismerkednek meg a hallgatók. Ezeknek köszönhetően megtanulnak piaci trendeket azonosítani. Az indikátorok használatával és a piac mozgásának felismerésével még a piaci kitörés előtt észreveszik a momentumot és annak megfelelő kereskedési lehetőségeket tudnak majd létrehozni.

A tőzsdei kereskedés veszélyekkel is jár. A kockázat megfelelő kezelése elengedhetetlen a hosszú távú kereskedéshez. Ezért tréningünk során kockázatkezeléssel és pozícióméretezéssel kapcsolatos gyakorlati tudást is átadunk. Abban is segítséget kapnak tanulóink, hogyan lehet kiaknázni a prop firm-ekben lévő lehetőséget akkor, amikor nem áll rendelkezésre elegendő tőke a kereskedéshez.

A tréning kis létszámú csoportokban zajlik, lehetőséget ad az interaktív oktatásra és akár egyéni coachingra is. A rugalmasság érdekében két időpont közül lehet választani.

Az általunk kidolgozott és hosszú időn keresztül tökéletesített Gray Swan Trading System az évek alatt már medve- és bikapiacon is bizonyított. A program ideális azoknak, akik kereskedésből szeretnének megélni vagy csak szeretnék jövedelmüket kiegészíteni.

Miért érdemes részt venni a tréningen?

A tréningen résztvevők, legyenek akár kezdők vagy haladók, megtanulják önállóan felismerni és azonosítani a piaci trendeket. A képzés során megtanulják a kereskedés alapvető szabályait, a kockázatkezelést és a poziciómanagmentet. Az oktatás után minden résztvevő saját tempójában gyakorolhatja az elméletben elsajátított tudásanyagot, ezzel akár stabil megélhetést is biztosítva magának.

Tematika:

 • A képzés az alapok elsajátításával és a kockázatkezelési stratégiával indul
 • A második témakör a kontextus értelmezése az Elliott elmélet és az SMC (Smart Money Concept) segítségével
 • Gray Swan rendszer ismertetése, elsajátítása
 • Demo számlás gyakorlás

Részvételi díj és visszatérítés:

A részvételi díj a jelentkezéskor egy összegben SEPA utalással fizetendő. A fizetési határidő a jelentkezéstől számított 7 naptári nap. A nem fizetett jelentkezéseket ezután töröljük.

Lemondásra vagy visszalépésre írásos formában (e-mail) van lehetőség.

Jelenleg a csoportos képzésre csak feliratkozni lehet. A feliratkozókat emailben értesítjük a tréning indulása előtt. A személyes coaching továbbra is elérhető, azonnal elkezdhető.


Csoportos tréning

€ 1000

+ 20% ÁFA (MwSt)

 • A tréning indulása: 2024 június
 • Részletfizetési lehetőség
 • Visszanézhető webinárok
 • Havi 1 összegző Zoom meeting
 • Discord támogatás
 • 3 havi Gray Swan Elite előfizetés
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Személyes coaching

€ 2999

+ 20% ÁFA (MwSt)

 • Azonnali kezdés
 • Egyéni időbeosztás
 • 1on1 online meeting
 • Hatékony és gyors tanulás
 • Lifetime Discord support
 • 3 havi Gray Swan Elite előfizetés

Gyakran ismételt kérdések

Hogy tudok ÁFA mentesen vásárolni?

Az ÁFA mentes vásárlás EU-s adószámmal lehetséges. Az adószám érvényességét pár mp. alatt leellenőrizzük, ezután a rendszer automatikusan a netto árat fogja feltüntetni.

Van-e részletfizetési lehetőség?

Jelenleg még nincs, de hamarosan a 3 részletben való fizetés is elérhető lesz.

Szükségem van TradingView előfizetésre?

Igen. A Gray Swan rendszer használatához a legalább a TradingView Plus előfizetés szükséges.

Miért kell megadnom a Discord és a TradingView felhasználónevemet?

A rendszerhez szükséges indikátorokat, illetve a Discord szerveren szükséges rangokat egy, a háttérben működtetett szerver osztja ki. Ahhoz, hogy gyorsan és kényelmesen ki tudjuk a hozzáféréseket osztani, szükséges a felhasználónevek ismerete. Kérlek figyelj arra, hogy ezeket helyesen add meg!

Hogyan tudom visszamondani a jelentkezésemet?

2024. február 1. előtt indoklás nélkül írásban lehetőség van a visszalépésre. Ekkor a teljes befizetett összeg visszautalásra kerül. Február 1 után már csak részleges visszatérités lehetséges.

Mennyi kezdőtőkére van szükségem?

Mivel ún. Prop cégekkel dolgozunk, így minimum 90$-os tőke szükséges a kereskedéshez.

Milyen egyéb eszközre van még szükség, hogy kereskedő legyek?

Egy laptop és egy külső monitor elegendő. Ha asztali gépet használsz, akkor 2 db monitor szükséges.

Van 3 gyerekem, 2 feleségem, egy kutyám és 3 műszakban dolgozom. Jelentkezzek a tréningre?

Hangzatos és hívogató közhely, hogy a kereskedőnek nincs főnöke. Minden kereskedőnek van főnöke, úgy hívják, hogy PIAC. Ha nem tudsz kellő időt ráfordítani a tanulásra vagy a kereskedésre, akkor NE JELENTKEZZ, mert csak a pénzedet dobod ki az ablakon!