Igazi Mikulás-rally a kriptopiacon – Mutatom, hogy nekem mit hozott a Mikulás!

Ma reggelre hatalmas meglepetés ért, amikor a Télapó egy korai ajándékkal kedveskedett nekem – kiderült, hogy Covid fertőzött vagyok. Erről készítettem egy tesztet, és sajnos ez volt az eredmény. Ezután felhívtam a figyelmet a Flip-me nevű projektre és óvatosságra intettem a nézőimet, mert fontos megérteni, hogy nem minden arany, ami fénylik. Ahogy a mondás tartja: ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor általában nem is az.

Folytatásként, bár várakozom a Bitcoin piaci korrekciójára, még mindig a Long pozíciókat preferálom. Bemutattam a tegnapi napi Long pozícióm, és örömmel tudatom, hogy 13R profitot realizáltam. A következő fejezetben a Bitcoin árfolyamát elemzem, és megpróbálom felmérni, hogy a Mikulás Rally meddig húzhatja még az árat felfelé. A videó végén pedig áttekintjük a teljes kriptopiaci kapitalizációjának a grafikonját, és arra a következtetésre jutok, hogy bár van még tér az emelkedésre, de már nem kell sokat várni a korrekcióig. Nézzétek meg a videót, ha pedig érdekelnek a friss kriptovaluta elemzések és piaci kilátások akkor csatlakozzatok a Discord szerverünkhöz! Találkozunk a videóban! Köszönöm, hogy velem tartotok!

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: