KERÜLJ ELŐNYBE ELLIOTT HULLÁMAIVAL ÉS RSI-VEL!

ÖNÁLLÓ FELDOLGOZÁSÚ KERESKEDÉSI TRÉNING

Komplett önálló feldolgozású tőzsdei kereskedési program, ami az egyéni ütemben tanulást kombinálja az időszakos kérdezés lehetőségével. 22 órányi videólecke és műhelymunka felvételről és 3 kérdezz-felelek találkozó élőben. 220-nál több tökéletes vagy épp hibás, de magyarázattal, hivatkozással javított grafikon példa.

Az elméleti háttérből kézzelfogható paramétereket, szabályokat formálunk, majd azt követően a konkrét grafikonokon mutatjuk be az alkalmazást abban a nézetben, ahogyan a kereskedésre magamnak beállítom. A program a technológiai eszközöket is biztosítja a tanuláshoz. Nem feledkezünk meg a kereskedés üzleti alapjairól sem, reális számításokat és terveket készítünk a hétköznapokhoz.

A kereskedési módszertant tekintve az Elliott-i hullámelmélet, az RSI indikátor, valamint a belepés ütemezéséhez egy optimális szignálgyertya kiválasztása adják a tematika gerincét, de ennél lényegesen többről lesz szó… Konkrét technikákon túl szemlélet, munkafolyamat és valódi, egyéni elképzelésekhez igazítható tudás átadása a cél.

Ha konkrét protokollt akarsz a belépésre és az idősíkok összefésülésére, akkor ezt hallanod kell

Tréning

Elliott felfedezése a hullámokról, a gondolkodásom alapja, de a módszerem tovább lép annál a kérdésnél, hogy “Hol járunk a ciklusban”? A hullámelmélet az Építőelemek kiadvány erre a ‘hol járunk’ kérdésre válaszol, azonban nekünk, kereskedőknek stratégiát kell építenünk és konkrét előnyöket és belépési lehetőségeket találnunk a térképen. Cél, hogy a cselekvési tervünkkel az árfolyam cikluson belüli helyzetéhez alkalmazkodjunk. Ha megértjük, milyen hullámot látunk, az még csak az első lépés, az “ötlet”, amiből levezetjük, mit érdemes tennünk. Másképp cselekszünk a trend elején és a trend kései fázisában, valamint másképp, ha van nagyobb idősík támogatás és másképp kell igazodnunk, ha nincs.

A kontextus-momentum-szignál egy munkafolyamat, egy tudatos, objektív forgatókönyv alapján kiválasztott kereskedési belépő és kilépő, amelyet a trend állapotához igazítottunk. Az Elliott-i ciklus hatékonyan kereskedhető pontjainak beazonosításával, kockázat-hozam-valószínűség relációjával és az adaptív kötési stratégiák kialakításával foglalkozik a tematika fő íve.

“Végre értem már, hogy én, kicsi ember hol foglalok helyet a rendszerben és rálátást kaptam a többiek viselkedésére.”

1. fejezet

 • Elliott felfedezése – A ciklus profitábilis pontjai
 • SierraChart tőzsdei kereskedési platform munkakörnyezet felállítása

2. fejezet

 • A trend RSI anatómiája

3. fejezet

 • Szignálok, időzítés, és a célárazás alapjai

4. fejezet

 • Korai helyzetek, a kitörés előtti stratégia

5. fejezet

 • Hibrid helyzetek, C hullámok, és a domináns 5 kereskedése

6. fejezet

 • Kockázatvállalás
 • ATG TradeRunner pozíció menedzselő alkalmazás

7. fejezet

 • Kései helyzetek, a kitörés utáni stratégia

8. fejezet

 • A kereskedés, mint vállalkozás

A program felületén a navigációt és az egyéni tanulási preferenciák kiválasztását mindenütt útmutatással, instrukciókkal támogatjuk meg, de mindezek mellett a résztvevőket nem hagyjuk magára.


Három alkalommal élő, kép- és hangközvetítéssel kérdezz-felelek találkozót tartunk:

 • …,
 • …,
 • és ….

A három találkozón az addig felmerült kérdéseidre választ kaphatsz Cimballitól, de lehet hogy a tanulótársak is besegítenek itt-ott. Ez a három délután a kötött időpont, egy-egy előre lefektetett mérföldkő, ám máskor a tréning dokumentumait, a grafikon példákat és a videó leckéket végig a magad ütemére igazítva nézheted, jegyzetelheted, ismételheted egészen a tréning utolsó napjáig.

Átgondolt, felépített, nem sematikus program kreatív fogásokkal, életből vett és ott is alkalmazható példákkal. A programvezetők nem öncélú előadásokat tartanak, abszolút hallgató centrikus a hozzáállás.


Technológia

A program alatt a SierraChart professzionális kereskedési platformot használjuk és támogatást nyújtunk a beüzemeléséhez, használatához. Adjuk a formulákat, egy örökös sávos-RSI-t, grafikonbeállításokat, és a tick-finomságú, bármilyen idősíkra lebontható adatok is rendelkezésre állnak. Így mindenkinek lehetősége lesz a bemutatott grafikonokat böngészni, azokra szerkeszteni és saját helyzeteket keresni, valamint szimulált környezetben pozíciókat indítani és menedzselni. Nincsenek többé MT4-es megszorítások, kezelési nehézségek, testre szabási korlátok, illetve furcsa árazások. Lesznek viszont valódi határidős instrumentumok Chicagóból, megbízható Forex adatok, vagy akár Bitmex adat is jön egy modern, professzionális platformon. Mindent úgy hangoltunk össze, hogy a rendszer gyorsan felállítható legyen, és egy kockázatmentes, biztonságos tanulási élményt nyújtson.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: