Készülj fel! Gyengülhet a Forint az Euróval szemben

A mai videóban a forint árfolyamát elemeztem az euróval szemben, felfelé irányuló korrekciót várva a lélektanilag jelentős 400 forintos szint felé . Az elemzés kizárja a lapos korrekciót és a 61,8-as Fibonacci szint közelében lévő lokális csúcsot valószínüsít. A DXY grafikonját áttekintve, a dollár esetében potenciális lapos korrekciót kaphatunk, míg az S&P 500 legutóbbi csúcsára szkeptikusan tekintek. Elmondom azt, hogy a jelzett divergencia miatt nem valószínű egy új bikapiac.

A mai videóban a forint árfolyamát vesszük górcső alá. Szerintem jelenleg egy felfelé tartó korrekció mozgatja az árfolyamot az EURHUF keresztpáron, és a lélektanilag fontos 400 forint lehet a következő cél.

Az elemzés során kizártam a lapos (FLAT) korrekció lehetőségét, és inkább a 61.8-as Fibonacci szint körül várhatjuk a lokális csúcsot.

Ezután következik a DXY grafikonja, amely a dollár erősségét mutatja a többi vezető devizához képest. A dollár erőssége emelkedik ugyan, de egy lapos korrekcióval számolhatunk, ami összhangban van a flat korrekcióra jellemző vezérlőelvekkel. Természetesen ez nem garancia a jövőre nézve.

Végül pedig átnéztem az S&P500 árfolyamát. Bár új csúcsra ment, de nem hiszem, hogy már egy új bikapiac indult volna. Erre utal egy divergencia is, amit az általam készített indikátor jelez. Az indikátort itt találod meg! Nézd meg a videót, érdemes!

Ha véleményed van, akkor a Discordon megoszthatod velünk.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: