Kitörés előtt a LINK

Ma egy izgalmas témáról beszélek a videómban, mert úgy tűnik, hogy a Link kriptopénz egy nagy áttörés előtt áll. Megmutatom a grafikonokon tapasztalható hosszú távú felhalmozást és azt, hogy mik azok a kulcsfontosságú pontok, amelyekre figyelned kell, ha érdekel a Link befektetés.

Emellett meghatározom a lehetséges célárat, amivel számolhatsz, ha ebben a kriptoban gondolkodsz.

🌲 Hasznos linkek, tőzsdei kedvezmények ► https://linktr.ee/keny777

A Bitcoin világában is történtek izgalmas események, ugyanis a napokban megjelent egy álhír arról, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet elfogadta az első Bitcoin ETF-et. Megmutatom, hogy milyen hatással volt ez az álhír az árfolyamra, és mi várható ezzel kapcsolatban.

De ez még nem minden!

Elárulom, hogy elindult a StopLoss Podcast nevű beszélgetős műsorom, amit Chartpunk-kal közösen készítek. A műsort két csatornán tesszük elérhetővé, az egyik epizód az én csatornámon, a másik pedig Chartpunk YouTube csatornáján lesz megtalálható. Érdemes mindkét csatornára feliratkozni, hogy ne maradj le az izgalmas beszélgetésekről és elemzésekről. Ne hagyd ki ezt a tartalmas videót, és tarts velem, hogy mindig az elsők között legyél, aki naprakész információkhoz jut a kriptopénzek és a Bitcoin világában. Köszönöm, hogy velem vagy, és találkozunk a videómban!

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: