Kripto Opció Start

Fedezd fel a Kripto Opció Start tanfolyamot, amely egyedülálló lehetőséget kínál a kriptovaluta és opciós kereskedés világának megismerésére. Ez a tanfolyam úttörő módszertannal közelíti meg a piacokat, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy megszilárdítsák tudásukat és kiaknázzák a kriptopénzek adta lehetőségeket. Akár kezdő vagy a témában, akár már rendelkezel némi előismerettel, ez a tanfolyam kulcsfontosságú eszközöket kínál, hogy sikeressé válhass a dinamikusan változó piacokon.

A tanfolyam célja

A Kripto Opció Start tanfolyam elsődleges célja, hogy részletesen bemutassa a kriptovaluta-opciók világát, és megmutassa, hogyan használhatók ezek az eszközök a portfólió diverzifikálására és a kockázatkezelésre. A tanfolyam során elsajátíthatod az opciós szerződésekkel kapcsolatos alapvető ismereteket, alapvető stratégiákat és a kereskedési döntések mögötti pszichológiát.Ezen felül részletesen bemutatjuk a Deribit tőzsdét, amely a kriptovaluta opciók legfejlettebb, piacvezető tőzsdéje. Célunk, hogy felvértezzük a résztvevőket a szükséges tudással és biztonsággal, így hozzájárulva a pénzügyi jólétükhöz a kriptovaluta piacokon.

Miért éppen ez a tanfolyam?

A Kripto Opció Start tanfolyam kiemelkedik az oktatási piacon azáltal, hogy praktikus, valós piaci helyzeteken alapuló tananyagot kínál. Az oktató, Nagy Gergely (OpcioGuru) mélyreható ismeretekkel rendelkezik az opciós kereskedés területén és elkötelezett amellett, hogy átadja ezt a tudást egy könnyen érthető, alkalmazható módon. A tanfolyam során interaktív eszközöket, példákat és gyakorlatokat használunk, hogy biztosítsuk a tanultak maradandóságát és alkalmazhatóságát. A tanfolyam végére nem csak elméleti tudással, hanem valós kereskedési készségekkel is rendelkezni fogsz, amelyekkel magabiztosan léphetsz be a kriptovaluta opciók világába.

A videós modulok

A Kripto Opció Start tanfolyam 25 modulra van osztva, amelyek mindegyike egy-egy specifikus témakört fed le részletesen.

  • Alapok: Bevezetés a kriptovaluták és opciók világába, alapvető fogalmak és működés.
  • Opciós stratégiák: A leggyakrabban használt opciós kereskedési stratégiák bemutatása, kockázatkezelés.
  • Gyakorlati kereskedés: Valós piaci forgatókönyveken keresztül megismerkedhetsz a kereskedési döntések meghozatalának folyamatával.

Kinek ajánlott a tanfolyam?

A Kripto Opció Start tanfolyam ideális választás mindazok számára, akik szeretnének belevágni a kriptovaluta és opciós kereskedés világába. Legyen szó kezdőkről, akik az alapoktól szeretnének megismerkedni a témával, vagy haladó kereskedőkről, akik specifikus stratégiákat és mélyebb piaci ismereteket kívánnak szerezni, ez a tanfolyam mindenki számára tartogat új tudást és készségeket. Befektetők és pénzügyi tanácsadók számára is kiváló lehetőség a portfóliójuk diverzifikálására és a kriptovaluták világának jobb megértésére.

A Kripto Opció Start tanfolyam több mint 8 órányi videós modulból áll, amelyek közvetlenül a vásárlás után elérhetővé válnak a felhasználói menüben. Az oktatási anyagokat úgy terveztük, hogy lépésről lépésre vezessenek végig a opciós kereskedés világán. A saját időbeosztásod szerint, akár azonnal elkezdheted a tanulást a vásárlás gomb megnyomását követően. A megrendelő felületen egyszerűen adhatod meg adataidat és a tranzakciót kényelmesen bankkártyával zárhatod le. Cégként történő vásárlás esetén kérjük, hogy add meg a Közösségi adószámodat és ÁFA mentes számlát állítunk ki számodra.

A fizetési folyamat részeként ne felejtsd el megadni a Discord felhasználónevedet. A fizetési felületen történő megadás után a szerver automatikusan kiosztja a szükséges rangot, ami hozzáférést biztosít azon Discord szobákhoz, ahol az opciós tanulók egymást segítve alkotnak egy célirányos közösséget. Ez a közösség nem csak támogatást nyújt a tanulási folyamatban, hanem lehetőséget ad arra is, hogy értékes kapcsolatokat építs ki az iparágban.

Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, amely nemcsak hogy mélyreható tudást nyújt a kriptovaluta és opciós kereskedés terén, de hozzáférést is biztosít egy támogató és tudásra szomjazó közösséghez. Regisztrálj most, és tedd meg az első lépéseket a pénzügyi siker felé a Kripto Opció Start tanfolyammal!

Kripto Opcio Start

€99

Early bird ár €80

Az Early bird akció 2024 április 30-ig érvényes

  • Azonnal elérhető tananyag
  • Több mint 8 órányi videó
  • 25 videós modul
  • Gyakorlatorientált képzés
  • Discord közösség

* Az árak a 20%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák

Gyakran ismételt kérdések

Hol találom a tananyagot?

A vásárlást követően a felhasználói fiókodban azonnal elérhetővé válik a Kripto Opció Start tananyag. A fiókod utolsó „Videók” menüjében keresd!

Teljesen kezdőként érdemes belevágnom az opciózásba?

Az oktatóanyag kezdők számára is érthető. Minden fogalom nagyon részletesen és érthetően van elmagyarázva, ezért kezdők számára is ajánlható.

Miért pont az opciót válasszam, mikor mindenki spot vagy futures-ön kereskedik?

Erre a kérdésre több érvet is fel lehet sorakoztatni. Az opciós kereskedésben nagyon jól tervezhető a kockázat. Nincs stoploss, így egy nagyobb likvidálási hullám az opciós szerződéseket nem érinti. Magas tőkeáttét is elérhető, így nagy nyereség érhető el kis kockázat mellett is.

Mennyi ideig tart a képzés?

A videókat a saját tempód és időbeosztásod szerint nézheted. Csak rajtad múlik, hogy mennyi időt fordíítasz rá. Azt viszont tudnod kell, hogy a videók megnézése nem lesz garancia a sikerre, neked is bele kell tenned a munkát ahhoz, hogy eredmé

Milyen fizetési megoldások elérhetőek?

A tanyagot csak bankkártyával tudod fizetni. A bankkártyás fizetés mellett Apple Pay és Google Pay is elérhető.

Melyik tőzsdén tudok kereskedni opciókkal?

A kereskedéshez a Deribit tőzsdét javaslom, de az opciók már több nagy tőzsdén is kereskedhetőek. A szükséges likviditás miatt azonban csak a Deribitet ajánlom.