A bitcoin stagnálása új esélyeket teremt az altcoinoknak

A bitcoin árfolyamának oldalazása következtében más kriptovaluták -mint a NEAR, AR, CORE és BONK-  iránt nőhet az érdeklődés.

A bitcoin árfolyamának stabilizálódása új lehetőségeket nyit meg a NEAR, AR, CORE és BONK iránt érdeklődő befektetők számára, mivel a piaci résztvevők a bitcoin helyett ezekre a valutákra helyezhetik a fókuszt -írja  a Cointelegraph.

Bitcoin árfolyam gyors elemzése
Bitcoin USDT chart
BTC/USDT napos chart. Forrás: TradingView

A bitcoin árfolyama nem mutat egyértelmű irányt, így a kereskedők a támasz és ellenállás szintek közelében vásárolhatnak és adhatnak el. A bikák várhatóan hevesen védik majd a kulcsfontosságú támasz szintet, ami jelentős hatással lehet a következő emelkedés kezdetére.

NEAR protokoll rövid elemzése
Near USDT Chart
NEAR/USDT napos chart. Forrás: TradingView

A NEAR protokoll ára kitört egy csökkenő csatornából, ami a trendforduló jele lehet. Azonban az ellenállás közelében tapasztalható eladási nyomás továbbra is fennáll, ami visszavonulásra késztetheti az árfolyamot.

Arweave tömör elemzése
AR USDT Chart
AR/USDT napos chart. Forrás: TradingView

Az arweave (AR) pozitív jelzéseket mutat, mivel az árfolyam a mozgóátlagok fölé emelkedett. A bikák próbálnak visszavásárolni az esetleges korrekciókból, ami erősödő piaci hangulatot sugall. Az ellenállás áttörése jelentős emelkedést indíthat el.

Core árfolyam gyors elemzése
CORE USDT Chart
CORE/USDT napos chart. Forrás: TradingView

A Core (CORE) stabil támogatást talált a 20 napos mozgóátlag felett, ami bizakodásra ad okot a bikák számára. Ha az árfolyam tovább emelkedik, és áttöri a jelenlegi ellenállást, akkor új növekedési szakasz kezdődhet.

Bonk árfolyam rövid elemzése
BONK USDT Chart
BONK/USDT napos chart. Forrás: TradingView

A Bonk (BONK) az elmúlt napokban a mozgóátlagok fölé emelkedett, ami a korrekciós fázis végét jelezheti. Az ellenállás legyőzése után a BONK árfolyama jelentősen emelkedhet, ha a bikák képesek megtartani a jelenlegi szinteket.

Szívesen elmondanád a véleményed? Csatlakozz Discord szerverünkhöz!