A BNB közel másfél éve nem járt ilyen magasságban

A BNB árfolyama olyan szintet ért el, amit 2022 novembere óta nem. Az alulteljesítő bitcoin és a Binance Launchpool játékplatformjának bevezetése volt az elsődleges katalizátor.

A BNB árfolyamának lendülete a közelmúltban emelkedett. Február 22-e újabb mérföldkövet jelentett. A kriptovaluta 387 dollárra ugrott, ami 2022 novembere óta a legmagasabb érték. Ez figyelemre méltó, 9%-os növekedést jelent 24 óra alatt – írja a cointelegraph.com.

Tőkerotáció bitcoinról a BNB piacra

Az áremelkedése az elmúlt 24 órában egybeesik a bitcoin 2,5 százalékos esésével az amerikai dollárhoz képest. Ez az eltérés különösen szembetűnő a BNB/BTC kereskedési párban, amely több mint 11%-os növekedést ért el, ami rávilágít a piac dinamikájának jelentős eltolódására a vezető kriptovaluták között.

Egyszerűen fogalmazva, a kereskedők potenciálisan kivonulnak a bitcoin piacáról, hogy biztonságot keressenek. Ez jól látható a BNB piaci dominanciáján, amely 2,74%-ról 2,99%-ra ugrott az elmúlt 24 órában.

Portal elindítása a Binance Launchpoolon

A Binance tokenjének közelmúltbeli megugrása összhangban van a Binance Launchpool láncokon átívelő játékplatformja, a Portal (PORTAL) debütálásával.

APortal bevezetése egy olyan befektetési készlettel jár együtt , amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a BNB-t és az FDUSD-t külön poolokba foglalják, hogy 50 millió PORTAL tokennel gazdálkodjanak február 29-ig.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.