A ByBit bevezeti a Notcoint

A notcoin  hamarosan elérhető lesz a ByBit kriptotőzsdén. A játék a TON blokkláncon alapul, és nagy várakozás övezi a piaci debütálását.

A notcoin, egy ingyenes play-to-earn játék, hamarosan elérhető lesz a ByBit kriptotőzsdén, amely a TON blokkláncon alapul, és nagy várakozás övezi a piaci debütálását. A token bevezetése új lehetőségeket kínál a Telegram felhasználói számára a kriptovaluta-piacokon való részvételre -áll a Cointelegraph cikkében.

Notcoin bemutatása és jelentősége

A notcoin egy innovatív játék -és egyben a játék  kriptovalutáját is így nevezik. Kifejezetten a Telegram közösségi platformra fejlesztették ki, ahol a felhasználók játékos formában kereshetnek digitális pénzt. A ByBit, egy népszerű kriptotőzsde, 2024 május 9-én jelentette be, hogy listázza a notcoint. Ezzel megnyitja a kaput a befektetők előtt a notcoinnal való kereskedésre. Az érme bevezetése a TON (The Open Network) blokkláncon történik, ami biztosítja a tranzakciók zökkenőmentes és biztonságos lebonyolítását.

Kereskedési részletek és elérhetőség

A notcoin kereskedése az automatizált kereskedési eszközökön keresztül lesz elérhető a ByBit-en, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan és gyorsan reagáljanak a piaci változásokra. A befizetések és kiutalások a TON hálózaton keresztül történnek. Ez további rugalmasságot és hozzáférhetőséget biztosít a felhasználók számára világszerte. A Binance, egy másik jelentős tőzsde, szintén támogatja a notcoin kereskedését, ami szélesíti a token elérhetőségét és növeli annak likviditását.

notcoin

A közösségi reakciók és várakozások

A közösségi média felhasználói nagy izgalommal várták a notcoin tőzsdei debütálását. A „#Notcoin” hashtag alatt több mint 35,000 bejegyzés gyűlt össze, amely a kriptovaluta iránti erős érdeklődést és támogatást mutatja. A „holder”-ek (azok, akik hosszú távon megtartják befektetéseiket) különösen nagy várakozással tekintenek a notcoin piaci jelenlétére, hiszen hosszú távú befektetésként tekintenek rá.

A játék és annak hatása

A Notcoin játék, amely 2024 januárjában indult el, gyorsan népszerű lett a Telegram felhasználók körében, és hozzájárult a kriptovaluták iránti érdeklődés növekedéséhez. A játék, amely egyszerű „koppintós” mechanizmust használ, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy játék közben keressenek notcoint. Sasha Plotvinov -a projekt mögött álló Open Builders csapatának alapítója- szerint a játék sikeresen megoldotta a Telegram felhasználók kriptopénzekhez való csábításának kihívását. Az érme bevezetése óta a notcoin közösség jelentős mértékben növekedett. Több mint hatmillió feliratkozóval a Telegramon és több mint 1.6 millió követővel a X közösségi platformon.

Szerinted milyen jövője lesz a Notcoinnak? Véleményedet elmondhatod Discord szerverünkön.