A chainlink 22 hónapos csúcsot döntött meg

A Chainlink (LINK) ára február elején 18 dollárig emelkedett, ami 22 hónapos csúcsot jelent.

A Chainlink 24 óra alatt 15%-ot emelkedett, ezzel közel kétéves csúcsot döntött meg. A világ 13. legnagyobb kriptovalutája 18 dollár fölé ment. Utoljára 2022. április 3-án járt itt. Egy hét alatt majdnem 30%-ot emelkedett, ami azt jelenti, nagyobb növekedést ért el, mint a bitcoin vagy az ethereum.
A rally egy bullish kitörést jelent a három hónapos tartományból, amely 13 és 17 dollár között van. Ez a 2023. júniusi 5 dollár közeli mélypontról történő visszapattanás folytatását jelzi – írja a coindesk.com.

Létfontosságú része a piacnak

Az évek során a Chainlink a kriptográfiai infrastruktúra kritikus elemévé vált, összekötve a blokkláncokat a külvilágból származó adatokkal az orákulumokon és a partnerségek széles skáláján keresztül. Blokklánc-agnosztikus infrastruktúrája biztosítja a kompatibilitást a különböző blokkláncokkal, mint például a Bitcoin, és megkönnyíti az érmék zökkenőmentes és biztonságos átvitelét egyik blokkláncról a másikra.

,,A hagyományos pénzintézeteknek adat-, számítási és láncokon átívelő képességekre van szükségük ahhoz, hogy a blokkláncokat és a tokenizált RWA-kat széles körben alkalmazzák. Csak a Chainlink platform biztosítja mindhárom szolgáltatást”

Az egyik legbiztonságosabb

A múlt hónapban a K33 Research elemzői azt mondták, hogy a LINK a legbiztonságosabb módja annak, hogy profitáljunk a valós világ eszközeinek (RWA) narratívájának egyre erősödő tokenizálásából. A tokenizálás lehetővé teszi, hogy olyan eszközökkel, mint az arany, a részvények és az ingatlanok, digitális tokenként kereskedjenek a blokkláncon. A Boston Consultancy Group szerint a tokenizált RWA-k értéke 16 billió dollár lehet 2030-ra.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.