A Dell is érdeklődik a bitcoin iránt

A Dell Technologies vezérigazgatója, érdeklődését fejezte ki a bitcoin iránt, amit egy Michael Saylorral folytatott párbeszéd is alátámaszt.

A Kommunikáció Kezdete

Michael Dell, a Dell Technologies több mint 100 milliárd dolláros piaci kapitalizációjú vezérigazgatója, közösségi médián keresztül mutatott érdeklődést a bitcoin iránt. A napokban Micheal Saylor egyik bitcoin-nal kapcsolatos bejegyzését retweetelte a másik cég vezérigazgatója. Ez a gesztus figyelemre méltó, mivel a technológiai cég vezérigazgatója korábban nem nyilatkozott közvetlenül a kriptovaluták iránti érdeklődéséről – írja a coindesk.com.

A párbeszéd folytatása

A kommunikáció nem ért véget az első bejegyzésnél. Dell később egy olyan képet tett közzé, amelyet állítólag Saylor módosított, és amelyen a Szezám utca süti szörnye bitcoinokat „eszik”. Ez a játékos kölcsönhatás tovább növelte a figyelmet, és arra utal, hogy Dell lehet, hogy komolyabban is érdeklődik a bitcoin iránt.

A MicroStrategy és a bitcoin

Michael Saylor, a MicroStrategy elnöke, az elmúlt négy év során nem csupán elvezette vállalatát több mint 226,331 bitcoin, összesen 15 milliárd dollár értékben történő megszerzéséhez, hanem aktívan lobbizott más vállalatoknál is, hogy kövessék példáját és integrálják a bitcoint saját mérlegükbe. Ez a tevékenység jelentős hatással van a kriptovaluta piaci megítélésére és ad némi kontextust Dell érdeklődéséhez.

Lehetséges következmények

Amennyiben Dell ténylegesen fontolóra veszi a bitcoin befogadását a mérlegére, ez jelentős változásokat hozhat a vállalati stratégiában és a kriptopénzekkel kapcsolatos vállalati politikában. A cég pénzügyi ereje és piaci pozíciója lehetővé teheti, hogy komoly szerepet vállaljanak a kriptovaluta-piacokon.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: