A dogecoin ára megcélozta a holdat

A dogecoin ára közel 40%-ot emelkedett 24 óra alatt. Ez a hálózatba vetett növekvő bizalom jele.

A kereskedők a mémtokenek vásárlásával, mint a Dogecoin (DOGE) és a bonk (BONK), fogadnak az olyan ökoszisztémákra, az Ethereumhoz és a Solanához – írja a coindesk.com.

Az egyik legnépszerűbb mémcoin, a dogecoin ára újabb rallyt tartott február utolsó hetében. A mostani során közel 40%-ot emelkedett egy nap leforgása alatt. A DOGE határidős ügyletek rekord nyitott kamatot állítottak fel, 1 milliárd dollárt, ami jelzi a tokenek iránti erős érdeklődést.  A DOGE vezetett a főbb tokenek között, és jelentősen felülmúlta a szélesebb körű CoinDesk 20 ( CD20 ) indexet, amely közel 7,8%-kal nőtt ugyanebben az időszakban.

A long oldalra rengetegen álltak

A fogadások közel 70%-a long oldalon volt. A Coinglass adatai szerint a nyitott kamat, vagyis a DOGE határidős ügyletekre tett kiegyenlítetlen fogadások összege több mint 54%-kal nőtt szerda óta, ezzel 1 milliárd dolláros mindenkori rekordot állított fel a tokenekkel kapcsolatos fogadások terén.

Ennek megfelelően a CryptoQuant adatai azt mutatják, hogy a doigecoin relatív erősségi indexe (RSI) elérte a „túlvásárolt” szintet. Ez a „trend lehetséges megfordulását” jelzi a közeljövőben.

A hálózat folyamatosan fejlődik

A Dogecoin fejlesztői kedden kiadták a hálózat 1.14.7-es verzióját, amely fokozta a biztonságot és frissítette a csomópont-üzemeltetőket. Egy másik viszonylag friss technikai fejlesztés az Ordinals bevezetése volt a Dogecoin blokkláncon, és egyes fejlesztők olyan népszerű játékokat is kiadtak , amelyek teljes egészében dogecoint használnak.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.