A dogwifhat átlépte a 2 dolláros határt

A Solana mémcoinja, a Dogwifhat 24 óra alatt közel 48%-kal emelkedett és átlépte a 2 dolláros határt.

Solana elszabadult mémcoinja, a Dogwifhat (WIF) 48%-kal nőtt 24 óra alatt, és szerda hajnalban 2,11 dollár feletti árat is elért. Kapitalizációja pedig több mint három hónappal a kibocsátás után elérte a 2 milliárd dollárt. Valószínűleg a prominens Binance tőzsdén való jegyzés vezetett ehhez az árfolyammozgáshoz, a tőzsde 219 millió dolláros WIF-ügyletet jegyzett fel az első napon – írja a coindesk.com.

Sapkával és sapka nélkül is jól mennek a kutyák

A WIF-et 2023 novemberében adták ki, és gyorsan elterjedt a kriptográfiai körökben. A token memetikai értékének nagy része a kalapot viselő kutya képéhez fűződik.

A CoinGecko adatai szerint a WIF kapitalizációja közel 1 milliárd dollárt nőtt  24 óra alatt. Ez az első jelentős mém token, amelynek ára meghaladja az 1 dollárt. A mém tokenek általában nagy kínálattal rendelkeznek – és a nagyobb mémek árai, mint például a dogecoin (DOGE) vagy a shiba inu (SHIB), soha nem lépték át a lélektanilag fontos 1 dolláros határt.

Néhány X bejegyzés szerint a jövőbeni tőzsdei listákra való várakozás és a kiskereskedelmi közönség körében való népszerűség hozzájárult a nyereséghez.

A mögötte lévő hálózatnak nagy szerepe van

Február vége óta a mémérmék állnak a középpontban a bitcoin által vezetett bikafutam közepette. A befektetők ezeket a tokeneket a mögöttes hálózataik növekedésére tett fogadásként kezelték, amint arról korábban beszámoltunk.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.