A SOL újra eléri a 170 dollárt?

A Solana (SOL) stabil maradt a nehéz piaci körülmények között is, ami jelezheti, hogy a befektetők készen állnak az újbóli emelkedésére.

A SOL jelenlegi stabilitása és a hálózat megerősítésére tett erőfeszítések arra utalnak, hogy a részvénynek van esélye újra elérni a 170 dolláros árszintet, különösen ha a makrogazdasági feltételek stabilizálódnak. A SOL továbbra is vonzó befektetési lehetőség lehet a kriptovaluta piacokon – írja a cointelegraph.com.

Piaci környezet és a SOL helyzete

A makrogazdasági események negatív hatással voltak a SOL árfolyamára, mivel a befektetők attól tartanak, hogy a tőzsde korrekciót hajthat végre a vegyes gazdasági jelek miatt. Az amerikai Szövetségi Tartalék Rendszer (Fed) kamatcsökkentésének késleltetése miatt a CME FedWatch eszköz szerint a kereskedők most már 48%-os esélyt látnak arra, hogy a kamatok szeptemberig változatlanok maradnak. Ez jelentős növekedés a korábbi 39%-ról.

SOL és az ETF várakozások

A solana befektetői reménykednek egy lehetséges amerikai tőzsdén kereskedett alap (ETF) listázásában, annak ellenére, hogy a szabályozó testületek eddig csak a Bitcoin (BTC) és az Ether (ETH) kriptovalutákat támogatták. Brian Kelly, a BKCM Digital Asset Fund alapítója és vezérigazgatója a SOL-t erős jelöltnek tartja egy ETF-hez, különösen miután a Bitwise főbefektetési igazgatója, Matt Hougan megvitatta, hogy a Solana valós világi alkalmazásai hogyan vonzhatják az intézményi befektetéseket.

A SOL hálózati problémái és a válaszok

A SOL teljesítményének csökkenése részben a hálózatán belüli problémákra vezethető vissza, különösen a maximálisan kivonható érték (MEV) kapcsán. A Solana hálózatának ellenőrei kihasználták a kereskedőket szendvics támadásokon keresztül — manipulálva az ügyleti árakat a kiskereskedői befektetők kárára. Válaszként a Solana Alapítvány kizárta ezeket az ellenőröket a delegációs programjából, csökkentve az ilyen káros cselekedetek ösztönzését.

SOL derivatívák és a láncbeli adatok

A SOL jövőbeli szerződései és a Solana hálózat láncbeli metrikái potenciális előnyöket jeleznek. A SOL jövőbeli szerződéseinek finanszírozási rátája stabil maradt 0,01%-on nyolc óránként június 8-a óta, ami a heti 0,2%-os stabilitást jelzi. Ez az igény egyensúlyt mutat a bikák és medvék között a 15%-os áresés után, ami a piac ellenálló képességét jelzi.

Te mit gondolsz? Véleményed elmondhatod Discord szerverünkön.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: