A solana extrém mozgásra készülhet

A SOL grafikonján megjelenő alakzat hasonló ahhoz, amit október és decemberben láttunk. Ez pedig jelentős bullish mozgást eredményezhet – állítja egy népszerű kereskedő.

A solana és a cardano a legnépszerűbb kriptok között volt február második hetében, amikor is hatalmas rallyt láthattunk. A bitcoin 48.000, az ethereum pedig 2.500 dollár fölé emelkedett – írja a coindesk.com.

Leállás után megindulás

A megindulás hetében a Solana több órára leállít, ennek ellenére sikerült 110 dollár közelébe mennie. Ezzel eltörölve az áresést, amit az öt órás kiesés okozott.

A cardano és a solana volt az a két kriptovaluta a CoinDesk 20 Indexben ( CD20 ), amelyeknek sikerült felülmúlniuk a bitcoin napi 3%-os emelkedését csütörtökön. A legnagyobb kriptoeszközök teljesítményét nyomon követő CD20 4%-ot emelkedett.

Szélsőséges ugrás jöhet

A széles körben követett álnevet viselő kriptokereskedő, Wick azt állítja, hogy a solana további nyereséget érhet el. A közelmúltbeli árfolyam-akciók az októberben és decemberben látott nagy mozgásokat megjelezőhöz hasonló diagrammintát rajzolnak ki.

,,Solana egy squezee területet alakít ki” – írta Wick a napokban egy X-bejegyzésében. ,,Ez általában egy szélsőséges lépésre figyelmeztet.”

Míg a többi nagy kriptovaluta többnyire lemaradt a SOL és a BTC mögött, a tágabb altcoin piac kilátásai a tavalyi év végi pezsgő hangulat visszatérése miatt bullishnak tűnnek – jegyezte meg Caleb Franzen, a Cubic Analytics alapítója.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.