Altcoinok vásárlásra ösztönözhetnek a nehéz hónapok

Az altcoin piacon lehetőségek adódhatnak a befektetők számára, miután az elmúlt négy hónapban nehézségekkel küzdöttek, különösen a 10 milliárd dollár alatti piaci kapitalizációval rendelkező altcoinok.

Az altcoin piac némi lehetőséget kínálhat a befektetők számára, miután az elmúlt négy hónapban nehézségekkel küzdött. A 10 milliárd dollár alatti piaci kapitalizációjú altcoinok új lehetőségekkel kecsegtethetnek, mivel a bitcoin 2024 eleji új csúcsát követően visszaesett -írja a Cointelegraph.

Bitcoin csúcs és korrekció

2024 márciusában a bitcoin új csúcsot ért el 73,679 dolláron. Ám az elmúlt hét során közel 6%-ot esett vissza, jelenleg 67,126 dolláron áll. Jamie Coutts, a RealVision vezető kriptoelemzője szerint ez egy szokásos ciklus közbeni korrekció lehet, ami után a közepes és kis piaci kapitalizációjú altcoinok új lehetőségeket kínálhatnak a befektetőknek.

A kisebb altcoinok teljesítménye

A Bitformance kriptotracking adatai szerint az elmúlt három hónapban a top 200 egyenlő súlyú index -ahol a kriptovalutákat azonos súllyal kezelik a piaci kapitalizációtól függetlenül-, több mint 30%-ot esett a piaci kapitalizációs indexszel szemben, ahol a kriptovaluták súlya a piaci kapitalizációjuk alapján van meghatározva. Ez azt mutatja, hogy a kisebb kriptovaluták gyengébben teljesítettek a nagyobb, domináns kriptovalutákhoz képest.

Altcoinok

A Metaverse tokenek és az intézményi érdeklődés

Az elmúlt három hónapban a metaverse-hez kapcsolódó tokenek hozták a leggyengébb eredményeket az indexben, negatív 44,13%-os hozammal. Az 1 milliárd dollár alatti piaci kapitalizációval rendelkező metaverse tokenek, mint például a The Sandbox és a Decentraland, több mint 15%-ot estek az elmúlt héten. Ezzel egy időben az intézményi érdeklődés a bitcoin és ethereum mellett más altcoinok iránt is növekszik.

A Franklin Templeton új kriptoalapja

Június 6-án a Franklin Templeton bejelentette, hogy egy új kriptoalapot vizsgál intézményi befektetők számára, hogy altcoinoknak is kitettséget biztosítson. Bár az eszközkezelő nem említette, mely altcoinok alkotják majd az alapot, nemrégiben elismerően nyilatkozott a Solana hálózatról.

Te mit gondolsz, közel van már egy altcoin bull run? Véleményed elmondhatod Discord szerverünkön.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: