Az ARK Invest nyerte az első ETF versenyt

Az ARK Invest volt az első, ami a megadott határidő előtt nyújtotta be a spot Bitcoin ETF frissítését.

Az ARK Invest az első, aki benyújtotta a spot Bitcoin ETF S-1-es javaslatát a SEC által meghatározott december 29-i határidő előtt. Ennek köszönhetően a kérelmüket már a 2024. januári döntések első hullámában figyelembe kell venni.

Egy korábbi jelentés szerint a SEC illetékesei legalább hét cég képviselőivel találkoztak december 21-én. A források szerint az ülésen határidőt szabtak a pályázóknak, hogy december 29-ig nyújtsák be végleges S-1 módosításaikat. A szabályozó hatóságok állítólag azt mondták az ülések résztvevőinek, hogy bármely kibocsátó, amely nem tartja be a határidőt, nem lesz része a potenciális azonnali Bitcoin ETF jóváhagyások első hullámának január elején.

A SEC bejelentése szerint az ARK Invest december 28-án benyújtotta az Ark 21Shares Bitcoin ETF S-1 regisztrációs nyilatkozatának módosítását – osztotta meg a cointelegraph.com.

A Bloomberg ETF elemzője, Eric Balchunas elmondta, hogy a módosítás a az engedélyezett partnerekre összpontosít.

Egyelőre nem világos, mi változott, de az engedélyezett partnereket (AP) rengeteget említik. Ez a legutolsó frissítésben fog megjelenni. Még mindig nem tudjuk, hogy aláírták-e a megállapodást – osztotta meg Balchunas.

Discord szerverünkön az ETF már hetek óta „hot topic”. Nézz be, ha hozzászólnál.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: