Egy kereskedő 23 millió dollárt keresett Solana memecoinjaival

Egy kereskedő 6,28 millió dollárt keresett a BONK, 9,51 millió dollárt a WIF és 7,04 millió dollárt a BODEN tokennel.

Egy memecoin-kereskedő több millió nyereséget realizált a Solana memecoinjanak kereskedéséből. Április 26-án a blokklánc-elemző cég, a Lookonchain megjelölte a „paulo.sol” nevű kereskedő mozgását. A kriptopénztárca nyereséget realizált olyan memetokeneken, mint a Dogwifhat (WIF), Jeo Boden (BODEN) és Bonk (BONK) – írja a cointelegraph.com.

Novemberben kezdte a swing tradet

A kereskedő már 2023. november 11-én befektetett a BONK-ba. A felhasználó észrevette, hogy a memecoin emelkedik, és tokeneket vásárolt. A kereskedő ezután swing ügyleteket hajtott végre, alacsony áron vásárolt és magasan adott el. Összességében a kereskedő körülbelül 6,28 millió dollárt keresett BONK kereskedéssel.

Közben a kereskedő felfigyelt a WIF-re és a BODEN-re is. Amikor a tokenek először kerültek az internetre, a Solana memecoin-tartó nem vásárolt azonnal. Akkor kezdett erőteljes vásárlásba, amikor először mutattak felfelé irányuló kilengéseket. 2023. december 4-én kezdte vásárolni a WIF-et, és március 6-án kezdte meg a BODEN kereskedését. A kereskedő 9,51 millió dollár nyereséget realizált a WIF-ügyletekből és 7,04 millió dollárt a BODEN-en.

22,83 millió dollár a végüsszeg

Összességében a kereskedő több mint 22,83 millió dollárt keresett a Solana-alapú memetokenek forgatásával. Míg a kereskedő már több milliós nyereséget szerzett, a kripto-felhasználó még mindig 7,6 millió dollár értékű BODEN és 5,7 millió dollár WIF tokent birtokol a cikk írásakor.

Más memecoinokat is vásárolt

Ezeken a memecoin-állományokon kívül a kereskedő más memecoinokat is elkezdett vásárolni, mint például a Pup (PUPS) és a Popcat (POPCAT). A kereskedő 1,77 millió dollárt költött a POPCAT-ra, és csaknem 6 millió dollárt a PUPS-re, ezzel ő lett a legnagyobb tulajdonosa.

Gyémánt kezek

A közösség tagjai dicsérték a lenyűgöző lépések miatt. Egy X-felhasználó azt mondta, hogy az illető nem szerencsés volt, hanem „több meggyőződése” volt, mint másoknak. Egy másik felhasználó azt mondta, hogy a kereskedőnek „gyémánt” kezei voltak, ez a kifejezés azon kriptokereskedők leírására szolgál, akik nyomás alatt is képesek tokeneket tartani.

Mások is nagyot szakítottak

December 29-én egy kereskedő 2 millió dolláros jackpotot ért el, miután mindössze 62 dollárt tett fel egy SOL-alapú mém tokenre. Április 3-án egy másik ember 13 000 dollárból 2 millió dollárt csinált mindössze egy óra alatt.

Hozzászólnál a témához? Csatlakozz Discord szerverünkhöz!