Ezek a kripto iparági események várnak ránk a 12. héten

Beszélgetések, airdropok, frissítések, rendezvények, új termékek. Átnéztük a naptárat és összeszedtük, milyen fontosabb kripto iparági események várnak ránk a tizenkettedik héten.

A hét eseményeit a VeChain indítja. Hétfőn 0:00-kor egy bejelentést tesz a B3TR token elosztásával kapcsolatosan.

Március 19-én kedden 0:00-kor (UTC) a Polygon (MATIC) tart egy kerekasztal beszélgetést. Az eseményen részt vesznek az Astar (ASTR) és a Pundi (PUNDIX) képviselői is. Az értekezés témája, hogy hogyan javítja a Polygon CDK a Web3-hoz való hozzáférést a web2-vállalatok számára 00:00-kor (UTC).

Március 20-án a Helium (HNT) abbahagyja ár-orákulumainak használatát, és teljes mértékben integrálja a Pyth (PYTH) hálózatot.

A Tezos (XTZ) is készült egy eseménnyel. Március 20-án délután 4 órakor (GMT) egy AMA beszélgetést tartanak @blockchainjeff és a Nomadic Labs mérnökeinek részvételével. A fő téma a Tezos adaptív kibocsátásának megvitatása.

Március 21-től március 22-ig Tajpejben tartanak egy kripto eseményt, melynek központi eleme az Ethereum, a DeFi és a Protokoll.

NEAR Protocol (NEAR) legkésőbb március 24-ig 6 szilánkra növeli a jutalmakat, ezzel is növelve a teljesítményt.

Az Immutable (IMX) zkEVM-en lévő játékosai ezen a héten is díjmentesen játszhatnak. Ez egészen szeptember 1-ig fog tartani.

Érdemes lesz a chartokat is szemmel tartani, ugyanis a bitcoin akár 60.000 dollárig is visszaeshet.

További részleteket a coinmarketcal oldalán találhattok.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.