Ezek a kripto iparági események várnak ránk a 6. héten

Beszélgetések, airdropok, frissítések, rendezvények, új termékek. Átnéztük a naptárat és összeszedtük, milyen fontosabb kripto iparági események várnak ránk a hatodik héten.
Hétfő

A coinmarketcal adatai alapján a kripto iparági események sorát a Toncoin (TON) nyitja. Február 5-én hétfőn 14:00-kor (UTC) Toncoin  fejlesztői tartanak egy beszélgetést Ekin Tuna közreműködésével, melynek fókuszában az Open League és az SBT-k állnak.

Február 5-én hétfőn 17:00-kor (CET) egy innovációról szóló beszélgetés veszi kezdetét az ICP iparág szakértőivel. Az eseményen részt vesznek a Chain-key Bitcoin (CKBTC) és a Chain-key Ethereum (CKETH) képviselői.

Kedd

Február 6-án kedden a Polygonra (Matic) megérkezik egy újabb frissítés. Ez a mostani az Etrog nevet viseli, először a zkEVM-en lesz elérhető, és olyan kódtelepítést tesz majd lehetővé, ami hasonló ahhoz, amit Ethereumon is láthatunk.

Kedden indítja el az Astar Network a dApp Staking v3-at. A jutalmak az indítást követően elérhetetlenné válnak.

Ugyanezen a napon 16:00-kor (CET) az Oasis Network (ROSE) kérdezz-felelek eseményt tart. A beszélgetés középpontjában a SmartWhalesAI áll majd.

Csütörtök

Február 8-án csütörtökön a WEMIX bemutatja az új una Messengert, amely 5 pénztárcát támogat. Mint írják, ezzel ,,megkezdődik a továbbfejlesztett csevegési élmény.”

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.