Ezek a kripto iparági események várnak ránk a 7. héten

Beszélgetések, airdropok, frissítések, rendezvények, új termékek. Átnéztük a naptárat és összeszedtük, milyen fontosabb kripto iparági események várnak ránk a hetedik héten.
Hétfő

A hetet egy kérdezz-felelek esemény indítja. A témája a DeFI és az ICP lesz. A házigazda Gorazd Ocvirkh, a platform pedig az X (korábban Twitter). A kezdés időpontja hétfő 17:00 (CET).

Ugyanezen a napon az Star (ASTR) is tart egy tájékoztatót, amin az első negyedév legfontosabb frissítéseiről lesz szó. A kezdés időpontja 13:00(UTC).

Kedd

Február 13-án, kedden frissítés érkezik az Avalanche (AVAX) hálózatra. A Durango nevre keresztelt frissítés a Fuji teszthálózatra kerül fel először. Az esemény várható időpontja 11:00 (ET).

A hét második napján egy Shark Tank (itthon Cápák között néven fut a műsor) jellegű eseményt is láthatnak az érdeklődök. A STORM Partners által szervezett rendezvényen nagy hatású MultiversX (EGLD) startupok mutatkoznak be a befektetők globális közönsége előtt. Egy másik programmal is készült a MultiversX, ugyanis xTalks NodeJS exkluzív találkozó lesz a romániai Kolozsváron. Az esemény központi témája az xPortal által üzemeltetett pénzügyi SuperApp, amelyet a MultiversX hajt.

Szombat

Február 17-én Blokklánc Fejlesztők (és rajongók) összejövetele lesz. Az eseményt Berlinben rendezik meg, és a sokak által kedvelt Solana fejlesztői is képviselni fogják magukat.

További részleteket a coinmarketcal oldalán találhattok.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.