Kereskedési versenyt rendez a Binance a magyaroknak

Csak magyaroknak szóló kereskedési versennyel ünnepli a Binance, hogy elkészült a weboldal és az applikáció magyar változata.

A Binance közel egy hónapos kereskedési versenyt rendez kizárólag magyaroknak annak apropóján, hogy elkészült a weboldaluk és az applikációs felületük teljes magyar változata.

Korlátozott résztvevők

A február 20 és március 20 között megrendezésre kerülő verseny azért különleges, mert nem globális, hanem csak és kizárólag magyar felhasználók vehetnek részt rajta. Ebből fakadóan kevesebb induló lesz, ami együtt jár azzal, hogy nagyobb az esély nyerni.

A volume számít

A március 20-án záródó kereskedési verseny az eddigi legjelentősebb spot kereskedési verseny magyar felhasználóknak. Fontos, hogy kereskedési volument néznek és ki kell emelni, hogy a díjmentes kereskedési párok nem számítanak bele.

Hetente adnak jutalmat

A Binance nemcsak a verseny lezárást követően, hanem hetente ad jutalmat. A résztvevőket minden héten rangsorolják a spot kereskedési mennyiségük alapján. Minden héten a legtöbb volume-ot elérő húsz helyezett kriptot nyer. Ez azt jelenti, hogy a verseny alatt összesen négyszer végeznek rangsorolást, azaz négyszer osztanak ki jutalmakat a verseny legjobb húsz kereskedőjének.

A fődíj egy Macbook

A Binance verseny végén összesíti a négy hét eredményeit és további nyereményekkel díjazza az első 5 helyezettet. A legmagasabb kereskedési volumennel rendelkező egy MacBook Air-t kap. A második helyezett jutalma egy Apple iPhone 14, a harmadik, negyedik és ötödik helyért pedig egy Apple AirPods 3rd generation jár.

Egy jó sztori is nyerhet

Nem kell azt gondolni, hogy csak “bálnák” nyerhetnek bármit a verseny alatt. A Binance egy bónusz versenyt is meghirdetett „Meséld el nekünk a kripto történeted” címmel. Ha a minimumot teljesíti a felhasználó (40 dollár értékű kereskedés a verseny mindegyik hetében), és megírja a kriptosztoriját, azzal is simán bezsebelhet 100 dollárt.

Teljes magyar felület

A nagyszabású esemény apropóját az adja, hogy nemrégiben elkészült a Binance összes platformjának teljes magyar változata. Az idegen nyelveket nem kedvelő vagy nem beszélő magyar kereskedők már az applikációt és a weboldalt is tudják az anyanyelvükön használni.

A verseny részletes leírása ITT érhető el.