Kriptoháború: Trump vs. Biden

Donald Trump korábbi amerikai elnök kampányában ígéretet tett arra, hogy megváltoztatja Joe Biden jelenlegi kriptovalutákkal szembeni ellenséges hozzáállását.

Donald Trump, az Egyesült Államok volt elnöke, újra elnöki székért indult, és kijelentette, hogy meg akarja szüntetni Joe Biden jelenlegi kripto-ellenes politikáját. Trump szerint, ha ismét elnökké választják, garantálja, hogy a kriptovaluták, különösen a bitcoin jövője Amerikában fog kibontakozni, és különösen Floridában fog központosulni. Az elnökjelölt ezt egy különleges beszédében hangsúlyozta, amelyet West Palm Beachben, Floridában tartott a 78. születésnapján írja a cointelegraph.com.

Florida mint kripto központ

Trump azt is megígérte, hogy Floridát a kriptovaluták központjává teszi. Ez részben annak köszönhető, hogy Floridát a CoinLedger Amerika legkedvezőbb államának nevezte a kriptovaluta adózás szempontjából. Ez részben a szövetségi jövedelemadó hiányának és a kriptóbarát szabályozási politikáknak köszönhető, beleértve egy pilot programot is, amely lehetővé teszi az állami díjak kriptovalutával történő fizetését.

Kritika Biden politikájára

Trump nem először bírálta Biden kriptovaluta-politikáját. Május 26-án kifejtette, hogy az Egyesült Államoknak nem szabad megelégednie kevesebbel a kriptopiacok terén. Trump szerint Biden, akit „Crooked Joe Biden”-ként említ, lassú és fájdalmas halált kíván a kriptovalutáknak, ami Trump szerint soha nem fog bekövetkezni.

A bitcoin bányászat támogatása

Trump különösen támogatja a bitcoin bányászati ipart, kijelentve, hogy minden megmaradt bitcoint az Egyesült Államokban szeretné kibányászni. Ez is része annak az erőfeszítésnek, amellyel Amerikát a kriptovaluták globális központjává kívánja tenni.

Te mit gondolsz? Véleményedet elmondhatod Discord szerverünkön.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: