Kripto Világ: A nap fontosabb hírei röviden

A mai Kripto Világ cikke arról szól, hogy Németország eladta bitcoin készletének egy részét. A Mt. Gox kifizetések nem befolyásolják annyira a piacot, mint várták, és a Riot Platforms új tervei a Bitfarms-szal kapcsolatban.

A mai Kripto Világ összefoglalja a kriptovaluta piacon történt napi eseményeket, amelyek befolyásolják a bitcoin árát, a blokkláncot, a DeFi-t, az NFT-ket, a Web3-t és a kriptovaluta szabályozást. A legfrissebb hírek címszavakban: Németország bitcoin eladása, a Mt. Gox közelgő kifizetése és a Riot Platforms legújabb terve a Bitfarms-szal kapcsolatban. Ez a cikk a Cointelegraph cikke alapján  készült.

Németország eladja a bitcoin készleteit

A németek Kormánya nemrégiben 900 Bitcoint értékesített, melyek összértéke több mint 54 millió dollár. Ezeket a tranzakciókat három részletben hajtották végre: az első két tranzakció során 200-200 BTC-t utaltak a Coinbase és a Kraken tőzsdékre, míg a harmadik, 500 BTC-t tartalmazó tranzakció egy ismeretlen címre került. A Német Kormány korábban is küldött bitcoinokat erre az ismeretlen címre, ami kérdéseket vet fel a tranzakciók céljáról és a cím valódi kilétéről.

Kripto

Mt. Gox fizetések hatása a bitcoin piacra

A Mt. Gox hamarosan megkezdi a 8,5 milliárd dollár értékű bitcoin kifizetését a hitelezőknek. Elemzők szerint ez nem okoz majd akkora árzuhanást, mint amennyire sokan tartottak tőle. Tony Sycamore, az IG Markets elemzője szerint a kifizetések már részben beépültek a jelenlegi piaci feltételekbe. Emellett Alex Thorn, a Galaxy Digital kutatási vezetője úgy becsüli, hogy a teljes 141,000 bitcoinból csak 65,000 kerül ténylegesen a piacra, így csökkentve az eladási nyomást.

Riot Platforms új tervei Bitfarms-szal kapcsolatban

A Riot Platforms bejelentette, hogy a Bitfarms három igazgatósági tagjának cseréjét tervezi. Erre azért kerül sor, mert meghiúsult az a tervük, hogy felvásárolják a kanadai Bitcoin bányászt. A Riot korábban 14,9%-os részesedést szerzett a Bitfarms-ban. Most az igazgatósági tagok cseréjével kívánja elősegíteni a további együttműködést a két cég között.

Megismerkednél olyan emberekkel akik szeretnek kriptoval kereskedni? Csatlakozz Discord szerverünkhöz.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: