Kripto Világ: A nap fontosabb hírei röviden

A mai Kripto Világ cikke összefoglalja a legújabb kriptovaluta híreket, beleértve a Hamster Kombat token előzetes kereskedését, egy nagy értékű csalást, és az Egyesült Királyság kriptopolitikájának új irányvonalát.

A mai Kripto Világ összefoglalja a kriptovaluta piacon történt napi eseményeket, amelyek befolyásolják a bitcoin árát, a blokkláncot, a DeFi-t, az NFT-ket, a Web3-t és a kriptovaluta szabályozást. A Hamster Kombat token iránti őrület nem mutatja a lassulás jeleit. Azért, mert a Bybit bejelentette, hogy előzetes kereskedésre bocsátja a tokeneket. Közben egy csaló 1,7 millió dollárt csalt ki egy áldozattól, a Coinbase munkatársnak kiadva magát. Az Egyesült Királyság kriptoiparának képviselői pedig következetes digitális eszköz politikát kérnek az új kormánytól. Ez a cikk a Cointelegraph cikke alapján  készült.

Hamster Kombat token előzetes kereskedése

A Bybit bejelentette, hogy július 8-án megkezdte a Hamster Kombat (HMSTR) token előzetes kereskedését az over-the-counter (OTC) platformján. Ez a platform lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy még a hivatalos jegyzés előtt hozzáférjenek a tokenekhez. Ekkor rögzíthetik azok vételi vagy eladási árát. A Bybit szerint ez az előzetes kereskedési lehetőség egy jelentős lépés előre a kereskedési kínálatukban. Ezáltal lehetővé téve a felhasználóknak, hogy korán biztosítsák a tokeneket.

Coinbase Kripto

Nagy értékű csalás: 1,7 millió dollár veszteség

Az elmúlt héten több Coinbase felhasználó is arról számolt be, hogy csalók áldozataivá váltak, akik a Coinbase munkatársnak adták ki magukat. Az egyik áldozat 1,7 millió dollárt veszített, miután egy csaló megszerezte a seed phrase (titkos kódsor, amely hozzáférést biztosít a kriptovaluta tárcához) egy részét. A csalás e-mailekkel indult, amelyek azt állították, hogy a felhasználó tárcáját épp kifosztják. Ezekben megadtak egy weboldalt, ahová a seed phrase-t be kellett írni. Az áldozat csak egy részt adott meg, de ez is elég volt ahhoz, hogy a csaló hozzáférjen a tárcához. 2024 első felében összesen 1,19 milliárd dollárt veszítettek a kriptovaluta felhasználók biztonsági incidensek miatt. Ebből több mint 900 millió dollár phishing és seed phrase kompromittálások révén történt. Részletesebbe itt írtunk erről.

Egyesült Királyság kriptoszabályozásának jövője

Az Egyesült Királyságban a Munkáspárt kormányra kerülése jelentős változásokat hozhat a kriptovaluta szabályozás terén. A kriptoipar képviselői következetes politikát kérnek az új kormánytól a digitális eszközök kezelésében. Keld van Schreven, a KR1 digitális eszköz befektetési cég társalapítója szerint a vezetőváltás kulcsfontosságú időpontban történt a brit blokklánc ipar számára. Bivu Das, a Kraken U.K. ügyvezető igazgatója szerint az új kormány lehetőséget kap arra, hogy tovább ösztönözze az innovációt és növekedést ezen az új eszközosztályon belül. Ezzel is megerősítve az Egyesült Királyság pozícióját, mint a blokklánc alapú innováció vezető helyszíne.

Megismerkednél olyan emberekkel akik szeretnek kriptoval kereskedni? Csatlakozz Discord szerverünkhöz.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: