Kripto Világ: A nap fontosabb hírei röviden

A mai Kripto Világ cikke összefoglalja a német kormány bitcoin eladásait.  Két vagyonkezelő módosította bejelentéseit egy spot Ether ETF-hez kapcsolódóan, és a Bybit listázza a Hamster Kombat tokenjét.

A mai Kripto Világ összefoglalja a kriptovaluta piacon történt napi eseményeket, amelyek befolyásolják a bitcoin árát, a blokkláncot, a DeFi-t, az NFT-ket, a Web3-t és a kriptovaluta szabályozást. Ma a kriptovaluták piacán a német kormány jelentős bitcoin eladásokat hajtott végre, amely várhatóan befolyásolja az árakat. Két Wall Street-i vagyonkezelő -a VanEck és a 21Shares- módosította bejelentéseit a spot Ether ETF listázása érdekében, közelebb kerülve a SEC jóváhagyásához. A Bybit kriptovaluta tőzsde előzetes kereskedésre vezette be a Hamster Kombat tokenjét, lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy a hivatalos listázás előtt megszerezzék azt. Ez a cikk a Cointelegraph cikke alapján  készült.

Németország újabb bitcoin eladása

A német kormány folytatta bitcoin eladásait. Egy óra leforgása alatt 3100 BTC-t értékesített, mintegy 178 millió dollár értékben. Ezzel párhuzamosan mintegy 1700 BTC-t vontak ki a Bitstamp tőzsdéről, amelynek értéke hozzávetőlegesen 91,78 millió dollár. Ez az eladás valószínűleg azonnali, további eladásra készíti elő a terepet, mivel a kormány fő Bitcoin-címe jelenleg 26 000 BTC-t tart, körülbelül 1,5 milliárd dollár értékben. A kormány által használt másik cím 4 800 BTC-t tartalmaz, amelynek értéke 276,61 millió dollár.

Kripto

Az Ether ETF bejelentések módosítása

Az amerikai VanEck és 21Shares vagyonkezelők módosították S-1 regisztrációikat az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnél (SEC), hogy spot Ether ETF-jeiket listázhassák. A július 8-i bejelentések szerint a VanEck és a 21Shares mindkét bejelentését a végső jóváhagyási szakasz részeként nyújtották be. A SEC még május 23-án hagyta jóvá a spot Ether ETF-ek 19b-4 bejelentéseit nyolc vagyonkezelőtől. Az S-1 bejelentések jóváhagyását az idei nyárra várják. Részletesen itt írtunk erről.

Hamster Kombat token bevezetése

A Bybit kriptovaluta tőzsde tovább bővíti támogatását a Telegram Open Network (TON) projektek iránt. Például azzal, hogy bevezeti a Hamster Kombat (HMSTR) tokenjét előzetes piaci kereskedésre. A Bybit július 8-án jelentette be hivatalosan a HMSTR token listázását az OTC platformján. Ez lehetővé teszi az új tokenek kereskedelmét a hivatalos listázásuk előtt. Az előzetes kereskedési platform célja, hogy a vásárlók és eladók előre meghatározott árakon köthessenek üzleteket. A Bybit hangsúlyozta, hogy a HMSTR tokenek bevezetése jelentős előrelépést jelent. Lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy a tokeneket már a hivatalos listázás előtt megszerezzék.

Megismerkednél olyan emberekkel akik szeretnek kriptoval kereskedni? Csatlakozz Discord szerverünkhöz.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: