Kripto Világ: A nap fontosabb hírei röviden

A Bitfinex elemzői szerint a bitcoin akár két hónapig is ár-konszolidációt tapasztalhat a halvingot követően. Az USA-ban az ETF-k többsége kiáramlást tapasztal, és egy új törvényjavaslat megváltoztathatja a kriptohálózatok adózási rendszerét.

Kíváncsi vagy, mi történt a kripto világában ma? Itt vannak a legfrissebb hírek röviden a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással lehetnek a bitcoin árára, a blockchainre, a DeFi-re, az NFT-kre, a Web3-ra és a kriptotörvényekre. Ez a cikk a Cointelegraph cikkét foglalja össze röviden.

BlackRock Bitcoin ETF az első kiáramlási napja mellett rekord ETF kiszállással

Az Egyesült Államokban a spot bitcoin tőzsdei befektetési alapok (ETF) rekord nettó kiáramlást tapasztaltak, és a BlackRock alapja is az első kiáramlási napját élte át. A jelentés szerint bár az ETF-k általában zökkenőmentesen működnek, az be- és kiszállások a normális ETF-élet részei.

Bitcoin halving

Bitcoin post-halving árkonszolidációja akár két hónapig is tarthat

A Bitfinex kriptopénz-kereskedelmi platform elemzői szerint a bitcoin akár két hónapig is ár-konszolidációt tapasztalhat a halvingot követően. A jelentés szerint a makrogazdasági környezet most ellenállóbb, és az árfolyamoknak várhatóan 1-2 hónapig alacsonyabb tartományban kell mozogniuk, körülbelül 10 000 dolláros ingadozással. Erről kicsit bővebben itt írtunk..

Egy amerikai törvényjavaslat nem engedné meg a blokkjutalmak adóztatását

Az amerikai kongresszusi képviselők, Drew Ferguson és Wiley Nickel, egy új törvényjavaslatot terjesztett elő, amely szerint a bizonyításra épülő és a részvételen alapuló hálózatok blokkjutalmait csak azok eladásakor kellene adóztatni. A jelenlegi szabályozásuk „túlságosan bonyolult” és zavart okoz az befektetőknek és az amerikai vállalatoknak.

Megismerkednél olyan emberekkel akik szeretnek kriptoval kereskedni? Csatlakozz Discord szerverünkhöz.