Lil Pump a SOL logóját tetoválta az arcára

A rapper, Lil Pump tetoválásának híre, mely a Solana blokkláncon alapul, vegyes reakciókat váltott ki, rámutatva a celebritások által vezérelt kriptovaluta-projektek kockázataira.

A tetoválás bemutatása

Lil Pump, amerikai rapper, nemrégiben egy Instagram bejegyzésben mutatta be új tetoválását, ami a Solana blokklánc logóját ábrázolja. E tetoválás felhívja a figyelmet arra, hogy már eladta az összes Solana (SOL) tokenjét. A rapper megkérdezte több mint 14 millió követőjét, hogy tetszik-e nekik az új tetoválása, ezzel közvetlen kapcsolatot teremtve rajongóival – írja a cointelegraph.com.

Rajongói és közösségi reakciók

A közösség vegyesen reagált Lil Pump tetoválására. Néhány rajongója nosztalgiával emlékezett a „régi Pump”-ra, míg mások nehezményezték a potenciálisan eltávolíthatatlan tetoválásokat. Egyes hozzászólásokban felmerült, hogy vajon a tetoválás valódi-e, mások viszont üdvözölték, amiért az esetlegesen növelheti a SOL árfolyamát.

Celebek és a kriptovaluta-piacok

Lil Pump tetoválása egybeesik azzal az időszakkal, amikor a celebek által támogatott kriptovaluták árfolyama jelentősen csökkent. Számos híresség, mint Caitlyn Jenner, Rich the Kid és David Adedeji Adeleke (Davido) által kiadott tokenek értéke jelentős mértékben esett vissza kezdeti sikereik után. Ez rávilágít arra, hogy a hírességek által népszerűsített pénzügyi termékek gyakran magas kockázatot hordoznak.

Piaci és etikai megfontolások

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója kifejezte elégedetlenségét a celeb-memecoin őrülettel kapcsolatban. Buterin szerint a pénzügyi eszközök csak akkor indokoltak, ha valódi társadalmi értéket teremtenek, mint például az egészségügyi ellátás javítása vagy a művészet és kreativitás előmozdítása. Lil Pump esete felhívja a figyelmet arra, hogy a kriptopiacok gyakran a spekuláció és a gyors meggazdagodás eszközeivé válhatnak, figyelmen kívül hagyva az etikai és társadalmi felelősséget.

Mit gondolsz a témáról? Véleményed elmondhatod Discord szerverünkön.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: