Mérföldkő a Gray Swan Discord csatorna életében

2024 május 8 egy fontos dátum a Gray Swan Discord csatorna életében. Ekkor regisztrált az ezredik csatorna tagunk. 34 éves VIP tagságot kapott 😜🤣.

A Gray Swan Discord csatorna tagjainak száma 2024 május 8-n elérte az ezer feliratkozót. Ez egy újabb mérföldkő a csatorna életében. Az ezredik feliratkozó 34 éves VIP csatorna tagságot kapott 😜🤣, amihez mi szívből gratulálunk!

Miért érdemes csatlakozni a Gray Swan Discord csatornához?

A Gray Swan egy exkluzív online közösség, amely kifejezetten azoknak a kriptovaluta-kereskedőknek jött létre, akik előnyt kívánnak szerezni a gyorsan változó piacon. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány kulcsfontosságú érvet, amelyek miatt érdemes csatlakozni a csatornához.

Minden tag VIP

A Gray Swan csatornán minden tag VIP státuszt élvez, ami magában foglal olyan speciális jogosultságokat és szolgáltatásokat, melyeket más csatornánál tagdíj ellenében kapnál meg. Ilyen például bizonyos szignálokhoz való hozzáféréshez.

Kriptovaluta-kereskedők közössége

Ha szeretnél egy olyan közösség részese lenni, ahol a kriptohoz nem értőket szívesen segítik a profi kriptokereskedők, akkor a Gray Swan a tökéletes hely számodra. Itt hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz, akik szintén szenvedélyesen foglalkoznak a kripto világával.

Ingyenes szignálok a 15 perces chartokra

A Gray Swan tagjai ingyenes hozzáférést kapnak kriptopénzekre vonatkozó kereskedési szignálokhoz, amelyek a 15 perces chartok alapján készülnek. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik gyors döntéseket szeretnének hozni a volatilis piacokon.

Tagok döntenek a szignálok sorsáról

Minden hónapban a tagok szavazhatnak arról, hogy a következő hónapban mely öt kriptovalutára érkezzenek a kereskedési szignálok. Ez biztosítja, hogy a közösség igényeihez és érdeklődési köréhez igazodjanak a szolgáltatások. 2024 májusában a következő kriptopénzekre jön a szignál: BTC, ETH, XRP, SOL, és ADA. Innentől kezdve újra elindul a szavazás arról, hogy júniusban mely kriptopénzekre jöjjenek a szignálok. Szavazni itt tudsz.

Árfolyam-változások megvitatása

A csatornán lehetőség nyílik arra, hogy a tagok feltegyék és megvitassák elképzeléseiket a különböző kriptovaluták árfolyamának alakulásáról. Ez egy remek platform arra, hogy tanulj a többiektől és megoszd a saját tapasztalataidat.

Elliott hullámelmélet és Opciós kereskedési tanfolyamok

Azok számára, akik szeretnék mélyebben megérteni a piaci ciklusokat és a kereskedési stratégiákat, a Gray Swan lehetőséget kínál az Elliott hullámelméletek alapján szervezett kereskedési tanfolyam elvégzésére. Ez a tanfolyam különösen hasznos lehet azoknak, akik komolyabban szeretnék venni a kripto kereskedést. Erre a tanfolyamra itt tudsz jelentkezni. Egy másik tanfolyam az Opciós kereskedésre készít fel. Erre a tanfolyamra pedig itt tudsz jelentkezni. A többi tanfolyamunkat itt tudod megnézni.

Összegzés

A Gray Swan csatorna egyedülálló lehetőséget kínál minden kripto-kereskedő számára, hogy fejleszthesse kereskedési képességeit, bővítse ismereteit és profitáljon a közösségi bölcsességből. Ha szeretnél részt venni egy aktív, támogató és szakértői tudással rendelkező közösségben, akkor a Gray Swan a helyed! Csatlakozz hozzánk, várunk a  a Discord szerverünkön

Szeretnéd, ha a te általad preferált kriptopénzre jöjjön az ingyenes szignál? Regisztrálj az oldalra, majd itt le is adhatod a szavazatod!