Ne maradj le a Binance legújabb Launchpool tokenjéről!

A Binance legújabb kezdeményezése, a Launchpool program keretében ismét egy izgalmas projekt került bemutatásra: a Renzo Protocol.

Ez a projekt egy úttörő liquid restaking megoldás, amely célul tűzte ki, hogy egyszerűsítse és javítsa a hozamokat a kriptovaluta-befektetések terén az EigenLayer ökoszisztémáján belül. A Renzo Protocol lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy Ethereum alapú tokenjeiket letétbe helyezve magasabb hozamot érhessenek el, miközben a tokenek likviditását megőrzik.

A felhasználók letétbe helyezett ethereumjaikért cserébe egy úgynevezett ezETH tokent kapnak, amelynek értéke elméletileg 1:1 arányban követi a befektetett ETH értékét, így a letétbe helyezett eszközök más decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazásokban is felhasználhatóvá válnak. Egyúttal, a Renzo egy különleges airdrop programot is kínál a hűséges felhasználóknak, akik hosszabb távon, legalább fél évig tartják ethereumjaikat a rendszerben.

Most nem kell fél évig stakelni, hogy Renzo tokent szerezzünk!

A Binance Launchpool kezdeményezésében a Renzo tokenek (REZ) 2.5%-át osztják ki a BNB és FDUSD tokeneket stakelő felhasználóknak. Ez a folyamat lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók már a tokenek tőzsdei bevezetése előtt hozzájussanak a kriptovalutához. A REZ tokenek kereskedése április 30-án kezdődik a Binance platformján, többek között REZ/BTC és REZ/USDT párokon is.

A Renzo projekt kiemelkedő jellemzője, hogy stratégiai megközelítésével nem csupán a tokenek letétbe helyezésével generál hozamot, hanem aktívan bevonja a felhasználókat az EigenLayer ökoszisztéma menedzselésébe, így növelve a decentralizált hálózat biztonságát és hatékonyságát. A Binance Launchpool ezzel a kezdeményezéssel tovább erősíti piaci pozícióját mint az innovatív blokklánc projektek támogatója, egyben növelve a kriptovaluta-ipar átláthatóságát és elérhetőségét.

A REZ tokenek teljes mennyisége 10 milliárd darab, amelyből a Launchpool keretében kiemelt mennyiségű jutalom kerül kiosztásra. A programban való részvétel egyszerű: a felhasználóknak csak stakelniük kell BNB-t vagy FDUSD-t a Binance oldalán, és máris részt vehetnek az airdropban, amely a letétbe helyezett tokenek mennyiségétől függően osztódik szét.

Ez a projekt nem csak új lehetőségeket nyit meg a kriptovaluta befektetők előtt, hanem a Binance további szerepvállalását is jelzi a decentralizált pénzügyi szolgáltatások fejlődésében. A Renzo és a Binance együttműködése így nem csak a befektetőknek, hanem az egész kripto közösségnek új távlatokat nyithat.