Nvidia részvényrobbanás: mi várható az AI kriptopénzekek piacán?

A Nvidia részvény-árfolyamának jelentős növekedése vajon előrevetíti-e a mesterséges intelligencia alapú kriptopénzek árfolyamának emelkedését?

Az Nvidia részvényárfolyama egy rövid ideig tartó visszaesés után 15%-kal emelkedett, ami elemzőket arra ösztönzött, hogy megvitassák a mesterséges intelligencia alapú kriptopénzek árfolyammozgásait -írja a Cointelegraph.

A Nvidia részvényárfolyama és piaci hatása

A Nvidia részvényeinek árfolyama egy rövid zuhanás után 15%-kal nőtt, ami jelentős hatást gyakorolhat a mesterséges intelligencia (MI) kriptopénznek -mint például a Fetch.AI (FET)-  piacára is. A GPU-k (grafikus processzorok) egyik legnagyobb gyártójának számító vállalat részvényárfolyama ezzel jelentős piaci mozgások előhírnöke lehet.

Mesterséges intelligencia alapú kriptotpénzek reakciója

Bár a mesterséges intelligencia alapú kriptopénzek árfolyama általában csökkent. Elemzők reménykednek abban, hogy a Nvidia erős teljesítménye pozitív hatással lesz rájuk, ahogy azt korábbi piaci ciklusok is mutatták. Ez az összefüggés különösen fontos lehet azok számára, akik ezen kriptopénzekbe fektetnek.

kriptopénzek Nvidia

Várakozások és piaci mozgások

A Nvidia várható első negyedéves eredményjelentése, amely 2024 májusában kerül nyilvánosságra, tovább növeli a várakozásokat. Sok hagyományos pénzügyi befektető (TradFi) várja ezt az adatot, hogy meghatározza következő lépéseit, különösen azután, hogy a vállalat részvényárfolyama folyamatos növekedést mutatott.

A mesterséges intelligencia alapú kriptopénzek jelenlegi helyzete

Néhány jelentős MI kriptopénz, mint a Render (RNDR), a Fetch.AI (FET) és a SingularityNET (AGIX), az elmúlt 24 órában 5-7% közötti értékcsökkenést szenvedett el. Ez az árfolyamcsökkenés kihívások elé állítja a befektetőket, és kérdéseket vet fel a további trendekkel kapcsolatban.

Mit gondolsz, hatással lesz ez a hír a kriptopénzekre? Discord szerverünkön elmondhatod a véleményed.