Solana ETF-ben reménykednek

A billió dolláros vagyonkezelő egy X-bejegyzésben dicséretekkel illette a Solana hálózatot, ami arra késztette a rajongókat, hogy a Solana ETF szóba kerüljön.

A Solana hálózatot méltatta egy január 16-án megjelent bejegyzésben a Franklin Templeton vagyonkezelő. Mint írták, lenyűgözőnek találják azokat a fejleményeket, amelyek Anatolij Jakovenko vezetése alatt megtörténtek.

Hosszú az elért eredmények sora

,,Amit Anatolij elért, az jó példa a decentralizált blokkláncok hatékony felhasználására és az információs asszimmetria csökkentésére” – írta a Franklin Templeton.

A cég a Solana legjelentősebb fejlesztései közé sorolta a decentralizált finanszírozás (DeFi), az infrastrukturális hálózatok, a nem helyettesíthető token innovációk és még a memecoinok növekedését is. A cég még egy viccet is csinált azzal, hogy a jelenlegi lézerszemmel díszített profilképét X-en megváltoztatta egy olyanra, ahol Benjamin Franklin kötött sapkát viselne, utalva a SOL új Dogwifhat (WIF) memecoinjára.

Habár a Franklin Templeton dicséreteink nagy része a Solana hálózatára irányult, nem feledkeztek meg a többi valutáról sem. Az eszközkezelő az Ethereum hálózatról, a Bitcoin Ordinals-ról, a BTC-alapú 2-es rétegekről és az „egyéb L1-ekről is elismerően írt.

Beindultak a találgatások

A SOL ilyen mértékű dicsérete beindította az emberek fantáziáját. A bejegyzésen fellendülve sok felhasználó elkezdett reménykedni abban, Franklin Templeton a jövőben Solana ETF-terméket bocsát ki. A spot Bitcoin ETF-ek január 11-i elindítása óta megindultak a találgatások. Az iparágban sokan reménykednek abban, hogy más kriptoeszközök is megjelenhetnek az Egyesült Államok spot ETF-jei között. A legtöbben a legnagyobb potenciált az Etherben és az XRP-ben látják – írja a cointelegraph.com.

Az elemzők szerint több spot Ether ETF most az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) jóváhagyására vár. A találgatások szerint ezek sorsáról ájus környékén dönt az értékpapír-felügyelet.

Szerinted mi lesz a következő? Discord szerverünkön megoszthatod velünk.