Újabb solana memecoin szárnyal

A Solana-alapú memecoin, a Bonk’s (BONK) 7%-ot emelkedett nem sokkal azután, hogy a hírek szerint hamarosan felkerülhet a Revolut kereskedési platformjára.

A Solana-alapú memecoin, a Bonk mögött álló, decentralizált autonóm szervezet, a BonkDAO február 14-i feljegyzése szerint a javasolt partnerség keretében az európai fintech cég egy Bonk „Tanulj és keress kampányt” fog lebonyolítani, amelynek célja a memecoin felhasználói bázisának 500 ezer főre növelése – írja a cointelegraph.com.

Jutalmat kapnak

A Revolutnak jelenleg 38 millió felhasználója van, és több mint 50 országban rendelkezik banki engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy a cél eléréséhez mindössze a Revolut-felhasználók 1,3%-át kellene megszereznie. A Revolut felhasználóit állítólag 1,2 millió dollár jutalmat kapnak a részvételért.

A CoinGecko szerint a solana memecoinja, a BONK ára közel 13,1%-kal emelkedett 24 óra alatt. A BONK az egyik legtöbbet emlegetett token lett 2023 végén, amikor az ára 14.000%-kal 0,000025 dollárra emelkedett. Azóta 60%-ot esett minden idők csúcsához képest, de továbbra is az egyik legnépszerűbb memecoin a kereskedési volumen alapján.

Még nem hagyták jóvá a kampányt

A kampány még mindig a BonkDAO hivatalos jóváhagyására vár. A 12 Bonk szavazó tagból hét szavazott a kampány mellett, de még egy szavazatra szükség lett volna a jóváhagyási határozatképesség eléréséhez. Azonban jó hír, hogy senki sem szavazott a kampány ellen. A maradék öt szavazónak négy napja van leadni szavazatát. Ha jóváhagyják, a Tanulj és keress kampány két „hullám alatt” fog futni. Az első a BONK bevezetését jelenti a Revoluton azzal a céllal, hogy az első egy-két hónapban „organikus növekedés” legyen. Ezt követően indul a tényleges kampány. Eközben pletykák keringenek arról, hogy hamarosan ez a solana memecoin felkerül a Robinhoodra, de nyilvánosan egyik fél sem erősítette meg semmit.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.