Újabb ugrásra készülhet a Pepe

A Pepe érme (PEPE) árfolyama jelentős ugrásra készülhet a következő hónapokban, amit három fontos gazdasági és technikai jelzés is alátámaszt.

A PEPE érme piaca több pozitív jelzést is mutat, amelyek összességében jelentős áremelkedést jeleznek előre a közeljövőben. A technikai elemzés, a bálnák aktivitása és a Fed döntései mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a PEPE érme esetleges áttörést érjen el a következő hónapokban – írja a cointelegraph.com.

Technikai elemzés: növekvő ék minta

A PEPE árfolyama jelenleg egy növekvő ék mintát követ, ami arra utal, hogy az ár hamarosan az ék felső vonaláig emelkedhet, ami körülbelül 70%-os növekedést jelenthet a jelenlegi árszintekhez képest. A növekvő ék egy technikai elemzési modell, amely akkor valósul meg, amikor az ár emelkedő trendvonalak között mozog, ami potenciális támogatást nyújthat az árnak. Ez az elemzés a PEPE által érintett legnagyobb támogatási szintekre, az 50 napos exponenciális mozgóátlagra és az 1.0 Fibonacci visszahúzódási vonalra is rámutat.

Bálnák felhalmozása: a piaci bizalom jele

A PEPE piacán a „bálnák” (nagy mennyiségű érméket birtokló nagybefektetők) folyamatos felhalmozása és az érme tartása  jelzi a piaci bizalom erősödését. A bálnák stabilan tartják a PEPE készlet 96,02%-át, ami azt mutatja, hogy a legnagyobb befektetők nem változtatják jelentősen pozícióikat. Ezenkívül a kisebb befektetők is aktívan gyűjtik az érméket az árcsökkenések során, ami növeli a kiskereskedelmi befektetők részvételét és bizalmát.

A Fed döntéseinek hatása

A PEPE árfolyamának potenciális 50%-os emelkedését a Szövetségi Tartalék Rendszer (Fed) kamatcsökkentési várakozásai is támogatják. A piaci szereplők fogadásai arra utalnak, hogy a Fed előbbre hozhatja a kamatcsökkentést a várt szeptemberi időponthoz képest. Ezek a fogadások csökkentik a kötvényhozamokat, ami növelheti a kockázatosabb eszközök, mint például a memecoinok iránti étvágyat.

Megismerkednél olyan emberekkel akik szeretnek kriptoval kereskedni? Csatlakozz Discord szerverünkhöz.

Már elérhető a Gray Swan AutoPilot, ami a Gray Swan kereskedési rendszer legfontosabb összetevője! A segítségével profi kockázatkezelést tudsz megvalósítani. Az expert korlátlan ideig és INGYENESEN tesztelhető! Részletekért kattints ide: