Kilőtt az uniswap ára

Az uniswap (UNI) több mint 50%-os emelkedésbe kezdett, miután az Uniswap Alapítvány azt javasolta, hogy „jutalmazzák azokat az UNI-tulajdonosokat, akik tétet tettek és átruházták a tokenjeiket”.

Az uniswap (UNI) ára több mint 50%-ot erősödött rövid időn belül, és elérte a kétéves csúcsot, 12,73 dollárt.
Az UNI kereskedési volumene 1200%-ot ugrott, és 1,33 milliárd dolláron állt. Az UNI 6,7 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával a 15. helyet foglalta el a CoinMarketCap rangsorban. Ez az ugrás azt követően történt, hogy az Uniswap Alapítvány javaslatot tett a protokoll irányítási rendszerének frissítésére írja a cointelegraph.com.

Az Uniswap Alapítvány vezetője, Erin Koen javaslata szerint a „frissítés megjutalmazza azokat az UNI-tulajdonosokat, akik tétet tettek és tokeneket ruháztak át”. A javaslat magában foglalja a díjmechanizmus gazdagítását is. Ami arra vonatkozik, hogy „jutalmazzák azokat az UNI token-tulajdonosokat, akik delegálták és tétbe helyezték tokenjeiket” a platformon.

A javaslat megszavazására 2024. március 1-jén, a láncon belüli szavazásra pedig 2024. március 8-án kerül sor. Koen javaslata azután született, hogy az Unisswap az Ethereum Name Service (ENS) infrastruktúráját használó „Uni.eth” aldomaineket vezetett be, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az összetett hexadecimális Ethereum-címeket ember által olvasható nevekké alakítsák át.

Az X közösségimédia-platformon február 22-én közzétett közleményében az Uniswap Labs azt mondta: „az uni.eth egy olvasható felhasználónév, amely megkönnyíti a kriptográfiai adatok fogadását és a web3-profil elkészítését”.

A felhasználók ingyenesen igényelhetik uni-eth nevüket az Uniswap mobilalkalmazáson keresztül.

A javaslatot követően az UNI 7,34 dollárról 73%-ot ugrott. Február 23-án elérte a 12,76 dolláros napközbeni csúcsot a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint.

Hozzászólnál a témához? Discord szerverünkön megteheted.