Oktatási programok

A Gray Swan csapata elhivatott, ha tudásmegosztásról van szó. Tudjuk és hiszünk benne, hogy amit mi már elsajátítottunk, azt bárki meg tudja tanulni.

Ezért szakmai csapatunk több év alatt felhalmozott kereskedési tapasztalatának átadása céljából létrehoztuk a Gray Swan oktatási programot. Jelenleg négyféle csomag közül lehet válogatni.

Az online oktatással szemben támasztott modern igényeknek megfelelően képzéseink túlmutatnak az írott tananyagok közzétételén, ezért több platformon zajlanak. A hagyományos szöveges leírásokon túl videókkal és webináriumokkal is segítjük tanulóinkat.

Ezen felül a tanfolyamainkon résztvevők fejlődését személyre szabottan is tudjuk támogatni a discord szerverünkön, ahol segítünk minden kereskedéssel kapcsolatos kérdésre választ találni.

Elliott hullámelmélet

Az Elliott hullámelmélet egy izgalmas eszköz a piaci mozgások megértéséhez és előrejelzéséhez. Fedezd fel, hogyan lehet ezzel a stratégiával átlátni a piacon rejlő lehetőségeket!

SMC (Smart Money Concept

Az SMC kereskedési stílus a profi kereskedők titkaiba avat be, lehetővé téve, hogy kiaknázd a piacon rejlő lehetőségeket és növeld a profitodat. Fedezd fel, hogyan kereskedhetsz okosabban, úgy mint a nagyok

Gray Swan Trading System

A Gray Swan Trading System nem csak egy kereskedési stratégia, hanem egy komplex és egyedi gondolkodásmód.

Kripto Opciós kereskedés

Az opciós kereskedés nagy lehetőségeket rejt a kriptopiacon. Igaz ugyan, hogy még gyerekcipőben jár, de ez talán csak egy ok, hogy miért most tanuld meg az opciós kereskedés rejtelmeit.