Tradingview Indikátorok

Üdvözlünk saját fejlesztésű kereskedési indikátoraink világában! Célunk az, hogy olyan eszközöket nyújtsunk, amelyek maximálisan illeszkednek a kereskedők igényeihez és lehetővé teszik a hatékony és precíz piaci döntéshozatalt.

  • Platformok: Indikátoraink jellemzően a TradingView platformra készülnek, de rendelkezünk MetaTrader-kompatibilis változatokkal is.
  • Automatizált vásárlás: A kényelmes vásárlási folyamat érdekében a TradingView azonosító megadása után a vásárló azonnal fizethet és az indikátorhoz való hozzáférést azonnal megkapja. Ezáltal az indikátorok gyorsan és egyszerűen használhatók a kereskedők számára.
  • Előfizetési konstrukciók: Különböző, rugalmas előfizetési díjcsomagok állnak rendelkezésre, melyek havonta vagy évente megújulnak. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a saját preferenciáiknak megfelelően válasszanak az elérhető opciók közül.
  • Biztonságos fizetési protokoll: A fizetések biztonságát a Stripe biztosítja, ami egy megbízható és biztonságra összpontosító fizetési megoldás a világpiacon.
  • Apple pay és Google pay
    A Stripe szolgáltatása által elérhető a legkorszerűbb fizetési megoldások mindegyike
  • Folyamatos támogatás és fejlesztés: Garantáljuk a folyamatos támogatást és fejlesztést az indikátorokhoz. Szakértő csapatunk rendszeresen frissíti az indikátorokat, így az előfizetők mindig a legfrissebb változatokhoz juthatnak hozzá.

Az egyedi kereskedési indikátoraink célja, hogy segítsenek a kereskedőknek a hatékonyabb és eredményesebb kereskedésben. Legyél részese a fejlett eszközök és támogatás nyújtotta előnyöknek és válassz az egyedi kereskedési indikátoraink közül!

Cimballi féle RSI

Az RSI (Relative Stregnth Index) indikátor az egyik legnépszerűbb momentun indikátor. Cimballi ezt az indikátort alakította a saját stratégiájához, és az RSI panelt sávokra osztotta fel.

Gray Swan indikátorok

A Gray Swan kereskedési rendszer által használt indikátor csomag. Tartalmazza az összes indikátort, amely a kereskedési rendszer nyereséges üzemeltetéséhez szükséges.

Gray Swan SIGNALBOT

Gray Swan szignálbot kényelmes és hasznos megoldás lehet azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak hosszú órákat a monitor előtt tölteni. Dolgozzon helyetted a robot 0-24 órában!

Metatrader 5 expert

A kockázatkezelés a kereskedés egyik, ha nem a legfontosabb összetevője. Ennek egy nélkülözhetetlen eleme a pozició helyes méretezése. Ebben nyújt segítséget a Gray Swan expertje.


Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudom megrendelni az indikátorokat?

Az indikátor megrendelése a weblapon történik. Kérlek figyelj arra, hogy a vásárlás során helyesen add meg a TradingView felhasználóneved, mivel a hozzáférés az általad megadott információ alapján automatizáltan kerül kiosztásra.

Szükségem van TradingView előfizetésre az egyedi indikátorokhoz?

Az indikátorokat TradingView előfizetés nélkül is tudod használni. Vannak azonban olyan csomagok, amelyek több indikátorhoz engednek hozzáférést, mint amennyit előfizetés nélkül a TradingView megenged (2db/chart).

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A preferált fizetési metódus a bankkártyás fizetés, de az éves előfizetés esetében a kriptovalutás fizetés is elérhető. A részletekért keress Discordon!

Mennyi időre szól az előfizetés?

Minden indikátornál 2 díjfizetési gyakoriság érhető el, az egy havi és az egy éves. Az éves előfizetéssel 2 havidíjat takaríthatsz meg.

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A bankkártyás fizetés a STRIPE oldalán keresztül történik, a weboldalunk nem tárol kártyaadatokat. A Stripe a világ legnagyobb és az egyik legbiztonságosabb kártyás fizetéseket feldolgozó platformja.

Milyen kártyával tudok fizetni?

Minden fizikai bankkártya, amely alkalmas az online vásárlásokra, elfogadott. Virtuális kártyák esetében az egyszer használatos virtuális kártyát a havonta megújuló szolgáltatás (recuring) miatt a fizetési szolgáltató nem fogadja el.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Az előfizetéseidet a felhasználói profilodban tudod kezelni vagy lemondani.

Hol találom meg a megrendelt indikátort?

A megrendelt indikátorhoz azonnal hozzáférést kapsz, feltéve, ha helyesen adtad meg a TradingView felhasználónevedet. A vásárlást követően a TradingView felületén az „Invite-only scripts” menüben találod meg.

Nem találom meg az indikátort. Mit tegyek?

Zárd be a TradingView app-ot és a böngészőablakot is, majd nyisd meg a TradingView-t a böngésződből. Ha ezután sem látod, akkor ellenőrizd, hogy helyesen adtad-e meg a TradingView felhasználónevedet. Amennyiben nem, úgy nyiss egy hibabejelentő ticketet a Discord szerverünkön.